PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Lepak Klate

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai pagi ni pendamba tak mahu bukak blog dengan entri cinta lagi.. pendamba nak cerita tentang kehilangan pendamba secara tiba tiba semalam selama 10 jam..#pergh cam lama je.miahaha..ok layan lagu ni...



Semalam pendamba pi lepak Klate..tempat lagi spesifik.. Pasar Wakaf Che Yeh.. tak pernah dengar?? hurm seriyes best lepak sana barang jualan banyak memang rambang mata nak cakap sama anda semua.. pendamba pun da lupa ni da kali berapa puluh pendamba sampai..miahaha..



Pintu masuk dia..amacam?ada style tak.. pendamba takde ar snap pic penjual dalam tu sebab segan..miahaha.. pendamba lepak dari kul 9malam sampai 11malam.. pergh kalau anda seorang 'beruang'.. ahaks memang anda gila la datang sini... especially perempuan.. memang la barang bukan butik original..tapi kualiti dia not bad la .. dan sesuai la ngan pendamba yang suka pkaian yang selesa tapi harga murah..haha...

lepak sana,dengan duit  tak berapa nak ada dalam wallet ,terget pendamba tak nak beli pape..tapi........... tak tahan.haha nak jugak akhirnya...



nampak tak gambar tu.. ala pendamba snap gambar poket balakang je... tentu korang da ley agak design dia cam ne kan law poket cam tu..miahaha.. 2helai singgit..eh silap..2pasang seratus..berbaloi?wah berbaloi baloi..haha... habis duit.. jalan2 jumpa wallet... lesap lagi duit.wallet pun nak tukar budak ni...hahaha..  tak mau la cita lagi nanti korang da tak baca..haha..

last dari pendamba sapa tak pernah sampai..pendamba jemput korang ke sini..besttttttttttttt....ahaks sekian.. 

p/s :ada orang kirim ole ole...tapi pendamba tak jumpa kat kedai tu nama barang dia ole ole...cam mana?ades...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

cik mate sepet said...

klate meme best.. :)
kalo nk borong brng mmg sesui kt stu.. :)

Pendamba Mawar said...

hehe taw takpe dik oiiii..:)

Nur Eyda said...

lelaki pun suke shopping bukan perempuan jer...ini telah dibuktikan oleh tuan empunyer blog...heeee

Pendamba Mawar said...

ya mesti lh...sapa xsuka sopping..miahaha..:)

..cik gugu.. said...

ahad nti gugu g wakaf ni.. shopink.
heheheh ;)

Pendamba Mawar said...

yeah.shopping byk2 ye gugu.miahaha

S h i d a said...

Amboii .. sakan dy yee :p


Entri Terkini : 8 Permintaan Antara Dua Sujud

Pendamba Mawar said...

mesti la

Nyamuk Terbang said...

satu lg tmpt yg akn hbskn duit aku

yad'z said...

ole2 tu bukan buah tangan ke? hadeihh.. lawakkk.. hahaa

Pendamba Mawar said...

nyamuk>hehe taw takpe


yadz>xd gak kedai jual barang nama buah tngan..keychain ada la.haahaha

Afsar said...

woo, melepak tak ajak..hahaha

Pendamba Mawar said...

biasa la..law ajak hbis la duit ku..hahaha.#kejam

kim heeruul said...

gua tak pernah pi klate..^^

T.Tania said...

bulan 3 dulu p kelate, p wakaf che yeh, perghhhh borong jersi lerrrr :P heheeee ...
raya ni, ikt member lagi p kelate, jom merantau ke rantau panjang pulak ! heheheee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD