PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Artis Luar Negara Yang Berpengaruh Masa Pendamba Sekolah

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
hai hari ni pendamba nak berbicara tentang artis yang berpengaruh masa pendamba sekolah rendah lebih kurang 11 tahun lepas... masa tu darjah 4... lagu inggeris memang la jarang dengar sebab tak faham..tapi pendamba minat penyanyi ni...
yang pertama,
korang kenal tak? penyanyi yang popular dengan lagu Livin la vida loca... Ricky Martin.. kenapa minat? sebab rentak lagu tu dan tarian dia time concert peh mantap..ahaks..
seterusnya,
carlos santana
brader main gitar ni tak kan korang tak kenal.. Carlos Santana yang popular dengan lagu Black Magic Woman,dia ni yang buatkan pendamba teringin main gitar.ahaks
WESTLIFE salah satu group yang tak asing lagi zaman 90an dulu.. dengan lagu berentak popyeah group yang pernah meletop satu tika dahulu... pendamba banya mempelajari english dari lagu kumpulan ni...sebab ada awek nasihat suh balajar cam tu..law tak..haha
S CLUB 7 .. salah satu kumpulan yang best. especially law diorang buat live concert.. mantap persembahan diorang lagu lagu diorang pon best.. lagu pendamba minat Never Had A Dream come True dan viva la fiesta.
ok la pendamba listkan 4 je yang pendamba minat..kang list semua jenuh membaca...anda pula bagaimana??siapa artis luar negara yang anda minati? Linkin Park?Green Day?Spliknot?ahaks..law korang tengok daripada artis yang pendamba minat time sekolah ni pun koang da tahu jiwa pendamba cam na kan?haha..sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

17 bicara cinta:

Ku Azhar said...

smua ku knal!! kecuali yg kedua tu... :p

M@M@ SH@RIDZ said...

masa zaman dok hostel tu MS minat jugak Westlife ni... siap beli CD diorg lagi...

HeziqaMushadadLee said...

rindu S club 7..dulu selalu dengar lagu dia..tak pernah jemu kot..rindu S Club 7

Pendamba Mawar said...

ku>no 2 tu fames sey...

mama>hehe.. westlife mmg pujaan ar zaman dulu

heziqa? taw takpe lagu diorang best

Aliah said...

minat westlife sampai sekarang..tapi dulu meletop depa tu

cik mate sepet said...

arghhhhh!! sye minat santana ngan westlife..really2 love them..lagu2 westlife sume sye hafal..hehehe

Razil Tahir said...

minat westlife!
tp tak sangka Ricky Martin tue ed up gay.... he was so popular during his time.... (~,~")

Dea said...

lagu2 westlife, smua hafal kot dulu..:P

Pendamba Mawar said...

aliah>yeah westlife mmg best..law diorang xpecah msti ley fames lagi

cikmatesepet>westlife lagi..ahaks

razil>tu la lagu dia ngan suara mmg mntap..

dea>yeas westlife

yunZ said...

selimut putih! rabbani..

lalalalala

Edriana Feehily said...

AHHHHHHHHHHHHHHHHH, Westlife fanatics di sini ! :DD Westlife tak berpecah punn. Just tinggal empat je.

♥yaya budak suka embun♥ said...

minat westlife. tp diorg tak minat saya. hahaha :P

Pendamba Mawar said...

yunz>luar negara la sayang


edriana>westlife again..ahaks

yaya>westlife>mesti minat

..cik gugu.. said...

gugu mnat air supply n santa esmeralda.. plik x.. hehehe..

Pendamba Mawar said...

cik gugu>you're my everything ka?ahaks.jiwang2 saya suka lagu tu

Halimatun Sa'adiah said...

tingat kenangan mse sekolah dlu..

Pendamba Mawar said...

hihi..:) knangan sukar dilupkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD