PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Pola Update Rendah | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai semua, pendamba nak mintak maaf pada semua yang masuk blog pendamba mungkin entri tak berupdate dengan kerap kerana pendamba sibuk untuk mengeditkan blog pendamba ..nak meringankan dan memperkemaskan lagi blog pendamba..mungkin pendamba akan cuba update dari masa ke samasa. oh yang amacam blog pendamba ni??comel tak kertun kartun tu.hehe..pendamba takde la expert dalam menggunakan photoshop tapi untuk suka suka boleh la...hehe.. 
oh ya.. pendamba da ada shoutbox..ahaks... hapir 3bulan blogging.. baru nak letak shoutbox.haha..ketinggalan zaman betul..wakaka.. apa apa pun yang sudi masuk blog pendamba..terima kasih untuk korang..yang follow insyaallah pendamba akan terjah dalam masa terdekat... k terima kasih semua.


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

7 bicara cinta:

Ku Azhar said...

comel seh! :D

Pendamba Mawar said...

malu itew awok takap titew omey..haha

Rafidah Farhana said...

Ada kemajuan !
Wooot woott !
Go pendamba, go,go go !

C i k P i p i T e m b a m said...

comeyy ! serius dah cntikk sgt . :)

Pendamba Mawar said...

rafidah>go go power rangers..hehe..:)


cik pipi tembam> mekasih2

cik mate sepet said...

cute meyh..hehehe

Pendamba Mawar said...

mkasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD