PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Teman Pendamba

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


hai.. pendamba. tak tahu nak cerita apa........ada sapa sapa ley bagi idea? ha event.. create event buat modal nak cari idea?amacam bernas tak..haha.. mati pendamba nanti kena banned seluruh teman blogger..miahaha.. kawan blogger seperti famili sendiri dah.. suka duka kongsi bersama.. masalah mintak tolong ngan diorang.. dan sebaliknya


Perhubungan di alam maya nampak lebih erat.pendamba tak mahu berbicara bagaimana diorang di alam nyata... sebab pendamba kenal cuma di alam maya..tingkah laku mereka begitu... buruk atau baik di alam nyata itu pendamba tak nak amik kisah.. yang penting jika mereka ok ngan pendamba di alam maya ni,pendamba juga akan baik juga ngan diorang begitu la sebalinya..


Antara yang memang agak giler giler melayan karenah pendamba ni ... adalah akak dua orang ni... pendamba saja ja panggil kakak..tapi ehem..cun kot... pendamba nak ngorat tapi da berpunya..cam ner??hahaha.. agak terlalu jujur ke kat situ? miahaha..  sapa lagi law bukan atik tiut dan na tomei .. pendamba cayang la dua orang ni..walaupun pendamba baru je kenal diorang..tapi diorang best.... diorang dua da lama kenal...tiba tiba datang orang ketiga*pendamba la tu..hahaha..


seterusnya, ni.. Nenek sweet ha yang ni jangan berani kacau..milik pendamba ni.. dia ni lagi sempoi la bergurau.. tapi bergurau dengan adab la..bukan bergurau bodoh tak tentu pasal nanti dia fire..haha..nak kenal?klik je nama tu


yang keempat,Ina  seseorang yang sentiasa teman pendamba.. selalu nasihat bagai bagai..tapi nasihat pendamba di tak nak dengar..haha.. hurm ni pun pendamba punya gak..tak kire.. haha.. nak kenal terjah blog..


seterusnya, brader korea  ngan awek manis ni best frenz pendamba sejak awal awal pendamba mmula blogging dulu.. siyes pendamba takkan lupakan diorang ni... walaupun kadang kadang tak tegur..tapi kawan tetap kawan la..ops... cam terlupa seseorang la.... hahaha... kekasih lama..hahaha.. pendamba tak kan lupa korang bertiga ni...


ramai lagi yang rapat ngan pendamba.mungkin diorang akan masuk di list yang kedua..ahaks..sekian..selamat membaca.. 
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

aizamia3 said...

kawan ketika susah sukar nak dicari..

are_tik25 said...

mekacih adik pendamba...gila2 penawar duka gitu....=)

farra said...

yang.thanks appeciate kat kite ni..uhuks..tacing..:(

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

hhehe.. maseh abg

Pendamba Mawar said...

aizamia>hehe betul cakap awak..wah lama xnampak awak kat sini.hehe

atik>ya sama2 menggiler..like it

farra> mesti hargai farra..:)

amalina>sesama..:)

Tengku Nizam said...

<-- xde :(

Pendamba Mawar said...

tak de bace perenggan terakhir ke?ada list ke dua..nanti ada la tu

syarina syazila said...

ehem!! kite xde pn pakcik.. ngeee

I do I need Iman said...

maaf kalau mawar bukan teman yang setia ;) xsalu ade.

kim heeruul said...

kita kan kawan peace v(^.^)

ain mazlan said...

kawan, teman, sahabat....
adalah berlainan mksd nye.. huhuhu.. kwn sng mudah dicari.. kwn wktu ssh??? ade ke???
sahabat?? teman???
(ape la ak mrepek nie) heee...

yunZ said...

ye r..PA ko x buh pun kan

Pendamba Mawar said...

syazila>nanti ada dalam list seterusnya la syang

mawar>mawar tetap kawan pendamba walau apa pun yang berlaku

kim>we are united

ain>nk citer apa ni??

yunz>bos sayang PA dia lebih...so jgan risau la ea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD