PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Bikin Lawak Ke?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai.. anda semua sihat?pendamba kurang sihat sikit...ahaks..#ada ke orang kisah..ahaha.. ok la apa yang lawak?sapa yang buat lawak? tengok pic ni ea..

Pendamba tak de edit... memang cam tu.. agak agak huruf apa pendamba nak isi?? dan paling penting pendamba tak nampak apa apa huruf pun dalam kotak tu.bila pendamba klik submit ,keluar error.. haih sebelum sebelum ni ramai da buat post tentang huruf dalam kotak tu yang bukan bukan..ha pendamba punya tak da huruf langsung..haha..amacam?

Diorang ni nak main hide-and-seek ni..haha.. pandai diorang bergurau ngan pendamba.. ahaks... takpe pendamba tak marahkan diorang.haha..sebab hati gembira..kenapa? Pendamba menang lagi..haha...


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

7 bicara cinta:

..cik gugu.. said...

haha line x elok ler tu..

QaRr JaliL said...

pergh..tu style gila..
sy pnh dpat jawi..

Pendamba Mawar said...

gugu>myb la..hihi


qarr jalil>itu pon biasa dapt..hehe tapi ini lgi plik..hehe

saiazuan said...

problem tenet kot.. slalu je kena.. biasanya klu pki bb memang skalu kna

Pendamba Mawar said...

benar2..slalu je dapat gitu

Rafidah Farhana said...

Facebook dah makin tak betul !

Pendamba Mawar said...

haha..taw takpe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD