PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Masalah Cinta

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
hai..pendamba sedang khusyuk main gitar..lagu?lagu sama cam video di bawah... malam ni pendamba nak berbicara tentang pasangan kekasih.. permasalahan yang biasa dialami dalam hubungan percintaan...belum kahwin ok.. hanya bercinta 



sayang cayang abang tak.. mestilah sayang.. law cam tu tak yah la kuar ngan kawan.. kenapa.. ala kata sayang abg


kenapa lambat balas mesej? makan tadi.. betul ke? lain kali cepat sikit penant abang tunggu..keesokkan.. kanapa lambat lagi..oh tadi pi mandi..ok fine majukk


Konkongan dalam perhubungan..adakah anda menghadapi dilema ini...kebiasaan yang menjadi masalah bila terlalu kerap pasangan anda menghantar SMS atau call.. tak kira masa bertanya pelbagai soalan seolah olah tidak percayakan anda..mesti anda rimas bukan.. nak tegur kan,bergaduh plak.so anda pendamkan.. pendapat pendamba baik anda cuba berbincang baik baik dengan pasangan anda..


pandangan pendamba tentang isu ni mengaitkan terhadapa beberapa faktor kenapa pasangan anda bersikap terlalu mengongkong..
1. kurang keyakinan diri
2. takut kehilangan orang yang disayang
3.pengalaman lepas


ini la faktor utama yang pendamba boleh simpulkan kenapa mereka terlalu mengongkong dalam perhubungan...  bagi pendamba nak mengawal dalam perhubungan tu tak salah tapi jangan melampaui batas hinggakan pasangan anda tertekan dengan anda... law begini sikap pasangan anda masa bercinta..pendamba tak tahu la apa yang akan terjadi bila berkahwin..ya mengawal pasangan memang tak salah tapi jangan melampau..


akhir kata dari pendamba...



It doesn’t take a reason to love someone, but it does to like someone. You don’t love someone because you want to, you love someone because you are destined too. It’s because you fall in Love with them, that you then try to find a reason, but you always come up with the answer, No reason!

kerana alasan la semua ni terjadi..sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

19 bicara cinta:

fierul said...

huhu no 3 tu ad kaitan tuh . pdai pdamba erk .

..cik gugu.. said...

lau aq dpt bf cmni,aq tampar laju2..

hahahah!

fierul said...

hehe syg punye psal . ta dpt nk tampr die lju2 . huhu

Pendamba Mawar said...

fie>hehe dapat membantu saudari

gugu>kejam nooooooooo

kim heeruul said...

gua paling angin kalo gf gua rply msg gua pendek2 seperti "o0o,he3,k"...panas...

Pendamba Mawar said...

kim>haha tu lagi xsayang kredit tu.:)

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

baik~ lepas ni hantar msg cepat2~~ hantar msg panjang3~~
ok? :)

Pendamba Mawar said...

ye baiklah akan diterima..hahaha..ades

I do I need Iman said...

kim; hahah takleh bla. mawar pun tak suke msg pndek. kalo msg pendek t mwr bebel. hahaha. ;)
suke ayt last sekli ;)
u r good enough to be dr cinta!

AnNa FaRHaNa said...

pakwe saye jarang call saye..saye pun same..wakakakakaka...bercinta tp xmcm bercinta pun ok what..biase2 sudah...asalkan dlm hati saling sayang n percaye antara satu sama lain..hehe..=D

Pendamba Mawar said...

ada 3k cam entri sebelum ni pun da cukup..:)

C i k P i p i T e m b a m said...

so far amalina ok kan ? hahaha ! ni cara2 nak meluahkan la tu . xpe mmbebel la pnjang2 . hakhak . best entry nie !

Pendamba Mawar said...

miahaha..amalina?so far ok..hahaha

Ahmad Haziq Azlan said...

memandangkan abe sangat jiwang, jom join segmen ni

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/segment-my-kind-of-guygirl.html

Pendamba Mawar said...

cam best jer..hehe

amir aizat said...

nice2,haha

Pendamba Mawar said...

mekasih

yunZ said...

haha. tak cara haku ngn orang kuat mengongkong ni..baek kawan dgn kingkong jah

Pendamba Mawar said...

hahaha..:) kawan ngan abg pendamba ni lagi baik la..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD