PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Ubah Cara Pandangan Korang

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Pendamba kadang kadang terkilan jugak bila teguran kita seringkali disalah ertikan .. bukan apa kadang kadang persepsi korang terhadap sesuatu teguran dari lelaki mesti negatif.. maaf entri kali ni memang pendamba tujukan untuk perempuan.. kenapa perempuan ? sebab pendamba lelaki..dan seringkali terkilan dengan perempuan..ahaks..
Dan entri ni pendamba spasifikasikan lagi perhubungan di alam maya maksudnya cam group blogger tu la..mana mana group pendamba umumkan... ok la fahamkan ayat ini...
hai ,salam kenalan dari saya.....
tapi apa respon dari anda?? senyap sedangkan kawan perempuan tegur anda boleh jer komen ... ok la pendamba masih positif anda tak perasan komen pendamba. sedang lepak lepak ok pendamba ternampak post kamu.. untuk kali kedua nya pendamba cuba memulakan perbualan... 
ok saya terjah, law best saya akan follow
dan sekali lagi..tiada respon... apakah yang bermain di fikiran awak sebenarnya kaum hawa?? pendamba nak mengayat awak ke? ubah la pandangan awak tu.. kita dalam satu komuniti...da macam keluarga..tegur tegur la. mana taw esok lusa awak memerlukan pertolongan dari pendamba.. bukan la pendamba ni mengharap sangat..tapi sekadar hai ada paling simple pun anda buat simbol :) da cukup..
ini diam takde respon.. lepas tu ada orang lain komen boleh je awak balas komen tu.knapa bukan pendamba? haih..pendamba betul betul tak faham... macam ni ke sikap awak kalau awak nak maju? dalam kehidupan kita juga saling bergantung antara lelaki dan perempuan..jadi takyah la sombong sangat... jual mahal?ades pendamba tak nak 'try' la..
perhatian ye buat semua pembaca.. tak perlu orang gelarkan awak sombong baru awak nak tegur orang lain.. eh normal la perempuan sombong tak tegur sebab malu.. tolong la.. orang lain boleh je ditegur.. tukar la cara pemikiran awak ok... kata anda seorang blogger..ahaks..sekian


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

7 bicara cinta:

Adibah Jumali said...

ad yer mcm tuh..
mungkin dorg berhati2 kot

Pendamba Mawar said...

berhati hati tak salah..tapi respon la sekadar :) or :D.. pendamba ley terima jer..ni buat derk jer...:)

yunZ said...

i..nak ngorat boleh..macam 2 boleh pakai x?haha

Pendamba Mawar said...

ada style gak cara tu.ahaks

Rafidah Farhana said...

Rileks, rileks, saya okay je.. hahaha !

...Minah BluR... said...

pelik tuh haha..
sabar ok... tak semua gtu...=)

Pendamba Mawar said...

rafidah..hehe awak ok..


minah blur>yer mmg xsemua tapi anggapan sy pada mereka ni..'bajet' giler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD