PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Hanya Awak 5% hatiku | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



Lawa tak badge ni?? omeyyyy..ok serius..ahaks...  lawa kan... pendamba yang request dai kawan blogger pendamba untuk bunga mawar..  Thanks Ku Azhar sebab buatkan badge ni .. #terharu.. ops ini akan menimbulkan satu pertanyaan.. Siapa Fatin Nasyitah..ahaks

FAIZ & FATIN NASYITAH ... wah agak agak ada jodoh tak..hahaha... ok Fatin ni kawan pendamba dari sekolah menengah lagi.. omey tak? peh cair hati kalau tengok gambar dia.. nak disertakan ke? tak payah la kot.. haha.. ni la kawan pendamba yang selalu memberikan info info KPOP hahaha.. tett..  apa apa pun pendamba memang seronok menjadi kawan dia.. walaupun jarang kontek, tapi chemistry tuh masih ada la..haha.. *rumah dekat je pon...saja buat segan.. 

Apa yang best tentang dia? bagi pendamba dia istimewa, walaupun berhubung jarang jarang je tapi pendamba seronok law dapat berbual ngan dia. tak sombong..hehe.. single or tak pendamba pun tak tahu la.. hehe.. sebab pendamba tak pernah tanya.. dan pendamba tak pernah panggil dia Fatin or Nasyitah.. tapi pendamba paggil dia AEIN.. kenapa aein? sebab dalam bahasa korea AEIN ni bermaksud SWEETHEART... ah sebelum pendamba mengarut lebih banyak pendamba nak sudah kat sini jer.. kenapa ada entri ni??? sebab takut korang tertanya Fatin tu siapa.. mana la taw kot kot ada yang patah hati ke tengok badge ni..haha..#ok perasan suda..sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

niena shopping2u said...

cntik.. tdi pn ada wat jgak :D

berjalan kemari http://www.my-shopping2u.com/2011/07/aku-sedih-dan-kecewa.html

Pendamba Mawar said...

olrite..lawa gambar

I do I need Iman said...

hahah kpop? oh layan jugak.
adee jodoh adelahh tuee ;p

Pendamba Mawar said...

ahaha.. kawan ngan perasaan lain nk habaq mai..hahaha

kim heeruul said...

untung la dia pon minat kpop..
pikat la hati dia.hehe

yad'z said...

hahhaa.. ingatkan Fatin liyana.. kehkehkeh.. waaa.. sweet lahh. dua2 minat kpop.. ade jodoh nie.. try lah hehehe.

Pendamba Mawar said...

kim>wa senang kau suh pikat2..hahaha..


yadz>adik ni.. FAtin Liyana no 1..ahaks

BUDAK TINGGI said...

patah hati adk..huhu
nak g beli gam nk cntum balik l;ah...

Pendamba Mawar said...

lia eh jgan la..abg setia la..hahaha

niena shopping2u said...

TQ.penulisan awk jga bagus :D

Pendamba Mawar said...

niena shopping2u mekasih.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD