PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Saya Ada Bakat Terpendam..hehe

Hai Kali ni PM nak join aktiviti ke 4, Geng Fiqra. Bakat terpendam? Setahu PM bakat ni sama la seperti kelebihan dan kemahiran kita dalam sesuatu perkara kan? Mungkin bakat PM sama seperti blogger lain yang menyertai aktiviti ini.  Jom klik sini, sini dan SINI untuk join
card blogger PM
Jadi apa bakat terpendam PM??
Dah tengok animasi di atas?? Bakat PM?? 
Menyanyi
Ni kot bakat utama yang PM ada.. Pendamba dapat tahu PM ni ada bakat menyanyi selepas menang untuk pertandingan  Nescafe..gambar ada kat atas tu er. Selepas tu PM mula start menyanyi dari kenduri kahwin sehingga la jemputan nyanyi bersama seorang artis ni. Maaf PM takde gambar sebab time tu pakai fon murah.haha...
seterusnya PM dapat jemputan untuk menyanyi live bersama band polis
Dan PM pernah menjadi juri karaoke di satu event yang dianjurkan di terengganu.. 
Fotografi
Walaupun PM tak memiliki gear untuk hobi ni, tapi PM snap guna fon je dan menggunakan khidmat photoscape untuk mencantikkan lagi gambar. PM bukan la fotografi hebat tapi biar PM kongsikan dengan anda antara gambar yang PM snap, hanya menggunakan fon
Pasar bisik, kedah

klcc
Tugu Negara

Taman tamadun Islam

Masjid kristal

shahbandar,Terengganu
Kreativiti dalam Design dan pemikiran
Ni nak bukti ker?cukup la tengok header, banner ngan blog PM kan? semua hasil tangan PM sendiri. Tak cukup berbakat ker?tak cukup lagi? tu animasi atas tu?agak agak sapa buat erk?hehe .. dan dalam bidang pemikiran, mungkin cara pemikiran PM unik dari orang lain terutamannya bila melihat sesuatu. hurm cam ne ye. ok la mungkin anda melihat spongebob sekadar kartun bodoh untuk dijadikan bahan ketawa dan melepaskan stress. Tapi apa yang PM dapat lihat dalam kartun Spongebob? http://pendambamawar.blogspot.com/2011/08/di-sebalik-spongebob-squarepant.html
Tarian
Ingat PM nak menulis tentang bakat ni yang tak ramai yang tahu kecuali Kawan PLKN, dan kawan poli yang rapat. sebab PM takde gambar secara softcopy untuk upload dalam blog ni sewaktu PM menyertai tarian dalam PLKN dan poli, 
Berpuisi 
Tapi mungkin bakat ni dah ramai yang tahu sebab PM selalu selitkan dalam entri entri cinta dan entri entri PM , semua madah bicara dan kata hati PM, oh ya untuk lebih lanjut boleh klik banner cerpen kat atas sana mungkin ada bait bait yang dapat membuktikan PM ni boleh berpuitis dan berpuisi. atau anda boleh klik di sini http://pendambamawar.blogspot.com/2011/12/khilafku-melihat-ombak-rindu.html mungkin tak sehebat orang lain. Tapi ini bakat yang PM ada.

Cukup di sini sahaja PM cerita bakat PM ye . Bakat PM mungkin tak seberapa dengan korang tapi ini kla kelebihan dan bakat yang PM ada. sekian


jom daftar + join GENG fiQ'Ra------>> GENG fiQ'Ra◕‿◕
GENG fiQ'Ra ni untuk ape..??------->>STARTING◕‿◕
blogger card awak di sini------->>klik sini◕‿◕
senarai GENG dalam (aktiviti 1)--------->>intro GENG◕‿◕
senarai GENG dalam (aktiviti 2)------>>jangan pandang kamera◕‿◕
senarai GENG dalam (aktiviti 3)------->>Jom Reka TAGLINE◕‿◕
senarai GENG dalam (aktiviti 4)-------->>Bakat Terpendam◕‿◕

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

25 bicara cinta:

Azzah said...

bagi azzah PM ada bakat menulis jugak..:)

NiaLidia. said...

banyak !
NL tak buat lagi entry. hishh , insyaallah coming soon hehe

Fazi Isma said...

PM memang berbakat, patut la PM suka tgk guitar fazi ek... hehehe
gud luck PM... =)

Nurhasliza Jeffry said...

Wahh! Kemain. Banyaknya bakat terpendam dia. =)

Qyla said...

PM mmg berbakat !
Gudluck :D

Diyana Ali said...

PM, nanti tolong nyanyikan lagu n main gitar boleh , buat video. hehe :)

Eza Boom Boom :) said...

Fuuh, banyaknya bakat. Alhamdulillah :D. Best laaahhh!! hope bakat terpendam PM akan menyerlah satu hari nanti. :)

cunndaa said...

wahh..mantappp

widiea azira said...

haishHHH!!!!! x gtau pn awk pndai maen gitar..kejamnye...

msti xmo sy request lagu..cissssss

Original CikTeddy said...

pm mmg bnyk bakat yg trpendam n trserlah sbnrnya..huhu
Alhamdulillah~

Nur Atikah said...

wahh, banyaknya bakat PM :D good luck.

DiDiE eLa said...

amboi~ nyanyi sakan..buleh la kalau DD kawen t, PM tolong nyanyikan~~ kasi free buleh dop? =P

Selendang Merah said...

wah tak sangka byk jugak bakat tependam PM nie kan..bgus2..sm jew x dew bakal terpendam...hurm

◕berlygerly◕ said...

cumel jerk abg Pm . suke2 . besarnya bakat abg ~

kusyi said...

huhu..tudia bakat abg PM kita.. hoho.. :)

ascil.punye.lah said...

wow banyak bakat terpendam PM nih.baguih.luah kan.

kim heeruul said...

lu memey pndai menyanyi.
itu lah bakat yg lu ada.. gunakan bakat itu dgn sebaik mungkin. =)

cik penyu said...

sy x der bakat terpendam...xboleh join la kan?

nuha zahari said...

nice la PM. good luck! :)

Maya Lisa said...

maya sendiri tak sedap menyanyi ~~ bagus nye pm......

cik ika said...

ika ta de bakat pn..sedih2

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

pm memang ebat..bukan bakat tu je pm ade..ni berblogging ni pun pm boleh..haaaaaaaaa putry selude pm..pm the best.....

aina mysarah said...

wahh! pakai fon je boleh snap gambar cungs ^^ kagum.. nak tengok bakat aina, tak?

http://missainamysarah.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Syieda™ said...

PM, ur the best!! sangat berbakat @_@

fiQ'Ra said...

hebat la pm ni.. banyak bakat.. pm tak siakan siakan bakat yg ada.. mas sangat kagum ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD