PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Mana kau ni

Hai pembaca blog PM lama da PM tak bukak blog ni, maaf sapa yang komen nanti PM akan terjah satu persatu, sebab utama PM tak bukak blog adalah kerana cinta. Putus cinta.. Kecewa dalam percintaan.. ah!! cinta tak habis habis.haha.. Gurau je. PM tak bukak blog sebab tak sihat sangat. Jangan tanya sakit apa. PM akan jawab demam je. haha 
haha sibuk itu je nak tanya. Mungkin PM akan update balik tapi slow sikit ar tak macam dulu lagi. Tunggu PM betul betul sihat dulu ye. Anda semua teruskan blogging baik ye.. peace salam sayang dari PM. Entri kali ni takde modal sangat saja nak gitau PM masih hidup.hahaah...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

31 bicara cinta:

Selendang Merah said...

yeahhhhhhhhh..PM dh kembali...jaga kesihatan yew PM..

Norlida Ramli said...

jaga diri tu!!sok g klinik xmoo..isk2..cmna nk cepat baik..

p/s: rndu adik kembaq ni :p

..cik gugu.. said...

yeeeeee saya rindu pm.. lalala~

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

PM jangn sebab ptus cinta and kecewa kesihatan PM tak terjaga..huhu patut la tak serang wall ke wall dh..jage kesiatan yew?? makan ubat ok..jng sedih2 tau...

RinsyaRyc said...

samela kita saket.. tapi org saket biasa je . pm jaga kesihtn ek :')

cik ika said...

cepat2 lah dtg belog ika..rindu ni~~

CekbOlat-bOlat said...

bolat rindu abg pM bolat >_<

Lea Isnawi said...

cepat update blog tuuu

izamin said...

atoto..PM tak sihat la.. jgn lupe makan ubt k.. :)

Nyamuk Terbang said...

yay PM is back

Gadis mutiara said...

Jaga kesihatan and diri key?Will wait 4 u super entry=)

Noraien said...

jangan lupa makan ubat yea.


rinduuu abam ;)

Saddila said...

semoga cepat sembuh abg PM .

have a nice day bang .

december , please be nice with abang PM :))

cikgu Naman said...

Salam pm..sorry tumpang promote

naman0807.blogspot.com/2011/11/gadjet-impian-yang-diimpikan.html

Jom komen banyak² untuk dapatkan kalendar peribadi kalis air + 5kping gambar bersaiz A4

kim heeruul said...

gua rindu entry lu bro

ieyza afieyna said...

la yeke.. ptut la..

hope cepat sembuh sepenuhnye k ;)

faridah nazurah said...

hehe sy pun dah lama tak update blog. so PM rindu tak blog Murai Si Penipu tu? heeeee :P

C i k P i p i T e m b a m said...

ptt dh lama x nmpak , huhu

Muna rahimah said...

muna rindu PM . eh , okbai ;p

Miss Purple Ungu said...

windu PM gak ahakksss :p
btw, jaga kesihatan ok :)

fierul said...

tu la lama mhilang igtkan dh tanak blogging dah . hehe

Rosalia said...

rindula kt PM selalu ada entry and komen kt blog sy tapi senyap je tgk. sedey.:'(

ascil.punye.lah said...

kitorang rinduuuuu.

get well soon yeahhh!

smilenajah93 said...

jage kesihatan ye PM ~

Miss Honeys Hasdi said...

There's many people thinking bout u & wishing u a quick recovery and I'm one of them! plez get well soon ya.. :)

Azzah said...

moga sihat selalu..:)

msredcheesecake said...

Take a good care of urself.... Get enough rest n take your medication.... Sumer kawan blog tunggu pm kembali...

Nizam Ijam said...

semoga sukses... :D

Idzanfashila said...

take care PM :D

Edy Fee said...

mst busy ...bk tanggujwb lain ni..hhehee take ur time

anamizu said...

slm syg dr cik ana jugak utk PM :)





luv,
cik ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD