PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Banner Baru PM

Hai pembaca blog PM ada yang rindu PM tak?hehe.. hari ni PM tak update sebab takde idea la.. tapi PM nak mintak tolong dengan anda semua. Boleh bagi pendapat tentang banner baru PM tak??


Ini banner lama PM



dan banner baru PM




Jom bagi pandangan anda?hehe baru belajar buat banner guna photoshop jadi banner yang baru ni transparent.hehe

oh kesudian anda untuk bantu PM klik
sini

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

23 bicara cinta:

fiQ'Ra said...

PM, lg cun banner yg baru tu.. hehe.. pm design guna apa?

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

pm hensem yang baru tuuu....

y0e said...

cantik menarik banner baru PM memang dabooom !

hehe :)

ascil.punye.lah said...

yang baru lagi oke=)

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

wahh , cantik lahh . jeles sbb tak dpt buat banner mcm tu .

Original CikTeddy said...

smart dh tu pm..pndai dh skrg..huhu
pm,cmne nk donlod photoshop?cik dh cube tp xleh la..

Joel Leslie said...

jeles tengok -.-' tapi memang hebat kebaboom sampai aku rasanya nak cekik PM :b ngahahaha :p awesome banner tu! :DDD

..cik gugu.. said...

PM kretip~~~~

mohdhazlan Dreadlock said...

cntik.......

Miss Purple Ungu said...

cantik la banner baru PM...
bila nak wat kan utk kita lak hahaha :p

widiea azira said...

wahhh hebat! ajar ajar ajar...

Edy Fee said...

yang bru pon ok gak....nampak mcm style sikit

nurul diana said...

ohh saya tiada banner , sob sob T.T

SAIFUL ANUAR BAHARUDIN said...

OK saja PM... lawa gak

RinsyaRyc said...

cantik wuwuww...

msredcheesecake said...

Yg transparent tu cun....

ieyza afieyna said...

wah.. nk copy banner beru la nnti k..
smart ;)


header pun baru nampak..hehe

anamizu kaito said...

yg baru ni smart nye!
nak jugak banner :(






luv,
cik ana

kim heeruul said...

smart bro..
leh ar ajar gua..

MeeRole said...

Euwwww pm..cantik lah..hehe

Nurhasliza Jeffry said...

Yang baru nampak smart. Hallamak, cara duduk pegang dahi tu memang tak bole blah. Stylo habih. Ahahaha.

fierul said...

banner lama oke .
banner baru lagi oke . :)
wahhhh semart kot . hehe

fiezah91 said...

cantik. hehe. pm guna apa ek buat banner?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD