PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Jangan Terpengaruh dengan Handfon

PM nasihatkan anda jangan terpengaruh dengan talefon.. sebab nanti banyak membazir.. contohnya PM ni.. nak tengok koleksi fon PM. Biar PM ceritakan ok..


oh ya bermurah hati ye klik SINI , SINI dan SINI ala 3 je.. please...



Ni la dua jenis fon yang PM pertama kali guna masa PM form 4, masa tu tahun 2004.. talefon kekal bersma PM sehingga
Datang tahun 2007 selepas tamat PLKN PM terus beli fon atas ni. tapi tak lama pun, PM beli fon atas ni April 2007 dan tukar fon
pada julai 2007 PM guna dua fon ni sehinggalah 2010 dimana selesai pengajian PM di Pulau Pinang, PM sekali lagi menukar fon kepada
PM sayang fon ni , PM guna berhati hati je.. tapi disebabkan

PM terpaksa tukar sekali lagi kepada
bukti?

Anda pula bagaimana?apa revolusi fon anda??hehe 


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

23 bicara cinta:

nuha zahari said...

so far, phone yang nuha guna sekarang paling lama, and paling sayang. yang lepas lepas tuh, entah la nak cakap. huhu

Afiqah Nabilah said...

sama phone!tapi saya pink-girl kan.hehe..

Saddila said...

mula2 dila guna phone butterfly . time tu baru habis UPSR , arwah pak ngah yang bagi . kehkehkeh

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

wat mase skng ni start dr umur 17 thun smpai skng putry gune 1 fon je...nokia...masuk skng ni dh 5 thn putry gune fon tuu..fon besday pemberian abh..nak tukar yang lain tp syang..sebab nampak baru lagi and tak de masalh pape lagi...

Teenager Housemaid said...

err..takla byk sgt tukar fon...huhuhu..
slalunye tukar fon sbb da rosak..klu repair same je..baik beli baru..;p

reenapple said...

saya pernah pakai 3 je.. dan ketiga3 tu daa rosak... tunggu nk beli yg baru je... sayang betul telefon tu.. =(

Miss Purple Ungu said...

setakat ni baru je guna 6 biji hp :)

Original CikTeddy said...

kecik ag..huhu tpon cik jadik mp3 cik je..haha

Nurhasliza Jeffry said...

Setakat ni baru guna 6 ketol je. :)

Hati Hensem said...

dah 4bulan tak guna telefon. hahaha. survive.. XD

cik ika said...

bnyknye hp PM.jelesnye..

nurul diana said...

--> fon cikai jee =='

..cik gugu.. said...

wahhh henpon mhal2~~ retis.. heheheh.

Gadis mutiara_Solehah said...

First pakai hp sejak darjah 6..Suma pakai hp warisan arwah ayah=.=' and ada orang kasik,huhu^^

cikpjaz said...

kita pakai hp biasa jer..
PM bagi la satu..hahaha

anamizu kaito said...

guwa pakai public phone je :(





luv,
cik ana

Diyana Ali said...

teringin nak hs yang 3 dr bawah tu tp sekarang takde jual dah kan :(

DiDiE eLa said...

1st phone waktu form 4 - nokia 3220 (guna sampai rosak )

2nd phone - guna hp mak yg lama nokia 2100

3rd - nokia 5800 xpress music..yang 1st touch screen from nokia.. 1st edition yang baru mula2 kuar.. ( sangat sayang dan kekal sampai sekarang - sanggup tukar screen phone)

4th - samsung touch screen model pe ntah..- ini bli 2nd hand untuk 2nd phone tapi xlama..sebab tiba2 je bunyi macam bom nak meletup je..haha ada je terlempar kat rumah

5th - motorola. hp mak yang lama..guna sekejap selepas hp samsung wat perangai

6th - sony ericsson spiro walkman - baru jer beli bulan 11 haritue..slide..sangat comel dan bakal xakan ditukar dah..jaga elok2 nie..sebab hp nie comel..haha

p/s : kali nie panjang betul komen dekat pm =P kesimpulan nyer tinggal hp nokia 5800 dengan sony spiro jer yang tgh guna sekarang

Nisa Greennnpanda said...

sy pki hp cikai aje, huhu~...

Miss Nadya said...

nad guna encet buruk jer..:)

fierul said...

ta igt dh brape kli tkar phone . hehe
c3 pink y pling baru .
niat kt ati nk bli bb :P

Norlida Ramli said...

hehe..byk kali gak ek pm tuka fon...
bila nk tuka i fon. kikiki

Miss Honeys Hasdi said...

eh fon kita sama laa... hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD