PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Blog kontroversi

Hai pembaca blog PM, kali ni PM taknak tulis panjang lebar, PM nak nyatakan pendapat PM mengenai blog blog panas, kontroversi masa kini dengan isu isu hot. jom layan animasi di bawah



Nampak apa yang cuba PM sampaikan. Pandangan PM berkemungkinan besar blog blog kontroversi sekarang ni dikendalikan oleh orang yang sama untuk mengaut keuntungan berdasarkan traffik haram yang diperolehi. 

Iframe adalah satu coding yang digunakan untuk mencuri traffik dari blog lain,di mana jumlah pengunjung untuk blog itu juga diperolehi oleh pemilik asal blog kontroversi ini.dengan cara ini pemilik asal mampu goyang kaki untuk mendapat traffik berganda melalui blog kontroversi ini.

ini cuma pandangan PM mengenai isu blog kontroversi ini kerana tak mustahil ini dilakukan oleh golongan bijak pandai memnipulasi ilmu it untuk kesenangan peribadi mereka..

bantu PM klik

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

14 bicara cinta:

izamin said...

err.. kan bnyk blog mcm tu..

jamilah izzati said...

urrmm,,,betul jugak pandangan pm tu..confius2,,orang sekarang ni bijak-bijak kan,,macam-macam diorang boleh buat untuk kepentingan diri sendiri..emmmm..

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

pm putry setuju ngan pandangan pm...

Selendang Merah said...

biasalah PM manusia kalau nak berjaya macam2 cara dia guna...yg haram pon bg mereka halal..

widiea azira said...

saya sokong doraemon!! tapi kan..best gak blog2 gay nih..eh!!!

SAIFUL ANUAR BAHARUDIN said...

makin lama makin pelik dunia blogger sekarang ni... hurmm

IsmahFirzanah said...

manusia , macam-2 ragam kan .

..cik gugu.. said...

byk da jmpe blog pkai iframe ni.. tgk mmg takjub la..

ascil.punye.lah said...

bahaya nya orang sekarang nih.pandai sgt pon bhya gak.haishhh.

cik ika said...

wah..bila org da terlalu pndai mcm2 dy wat~

anamizu kaito said...

iFrame tuh mcm haremm =P







luv,
cik ana

kim heeruul said...

apa barang guna jln shortcut.
tak ada usaha langsung.. kan kan..^^

Nerdy Zuera said...

uv tu apa ?
iframe tu apa ?

#budak2 xtaw ni. tolong jawab.

Honey Kumicky said...

emmm...x tau la...mayb kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD