PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Spontaneous Thursday #26

Bila satu gambar memberikan sebuah cerita, itu la namanya kreativiti

Bibir tertawa hati menangis siapa dapat menduga

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

21 bicara cinta:

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

wow kata-kata mu sungguh indahh hhahahahah

kim heeruul said...

mcm wordless wednesday.

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI said...

jiwang!!
hukhukhuk..

chekgu kechik said...

dalam maksudnye..:)

CekbOlat-bOlat said...

cekbolat blingbling.. takpaham !
wakikiki *budakbudak

Aku Penghibur said...

dalam betul meaningnye :)

r-5 said...

ikut cara mr. bean bro.. menangiis dalam hujan tiada siapa tahu kita sedang menangis bro.. :)

sha my heart said...

nice..

ada pape, dont hesitate to lets share with me, k.

jemput ke blog: tips persediaan utk orang masuk dapur kita

cik ika said...

setuju..nice quote PM..

aizamia3 said...

walau hati menangis tapi masih ada yang mampu mengesan disebalik wajah yang cuba tersenyum itu.. ;)

kekadang kita perlu luahkan apa yang kita rasa, sekurang-kurangnya dapat menenangkan hati kita yang gundah-gulana..

fierul said...

mcm ada maksud tersirat je disebalik ayat tersurat yang diberi .

Original CikTeddy said...

hati menangis mnmbahkan kandungan air garam dlm badan..itu bahaya!hik3

Noraien said...

sangat suka ayat yang terakhir tuee .macam kena jee dengan adik :)


ketawa untuk gembirakan hati orang lain tapi hati sendiri bersedih . :(

ieyza afieyna said...

betul3...

erm, awat hati menangis ka ?

nurul diana said...

huh , yana terasa ayat terakhir tu , hahaha

Saiazuan said...

satu gmbar beribu makna, satu ayat satu makna mendalam

Miss Nadya said...

betul tu PM..;)

Miss Nadya said...

p/s :: kucing nad dah jadi harimau dah pon..:)

Rosalia said...

wewit:D jiwang gitu ayat PM tp serious kata2 yang sangat mendalam maksudnya.

cik wanie Lovela (CWL) said...

:)

smilenajah93 said...

sebabtulah wordless wednesday
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD