PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Just for Fiqra

Salam PM bosan sangat sangat dan takde idea untuk taip entri. JAdi PM saja nak mengeratkan lagi hubungan PM dengan member di Geng Fiq'Ra . PM izinkan diorang bertanya soalan dan PM akan jawab sejujur mungkin. Pertamanya PM minta maaf sebab tak tag blog kat nama korang disebabkan masalah internet. PM tulis nama berdasarkan nama geng di Fiq'Ra ok

Tapi boleh tolong PM klik . satu je.. boleh ye.hehe
SINI
Siti Normastura : Bila nak mendirikan rumah tangga?
Kalau boleh 3tahun lagi, tapi itu pun kalau PM da ada keja tetap, duit yang cukup, serta pasangan yang dapat terima PM dan keluarga.

Hafizah Fitrah : Bila PM nak belanja dorayaki?
Jom carikan kedai dorayaki untuk PM, pastu jumpa PM.. Nanti PM belanja.

Fatin Farzana: Ada choki choki lagi?
Ada lagi dalam peti sejuk dalam 15 batang lagi
: Gigi PM ada berapa?
atas ada 16, bawah pun 16..#kira satu satu tu.
: PM suka warna apa?
Biru, tapi kalau berpakaian prefer white or black
: PM bila nak jadi perdana menteri?
boleh erk apply jadi perdana mentri. kalau boleh sekarang pon PM nak.

Joel Leslie: Bila nak datang melawat JLo kat miri?
Miri kat Serawak kan? kalau ada rezeki nak ke sana. Teringin gak nak gi malancong belah sabah serawak ni.
: pehal PM femes?
soalan dia, haha yang pertamanya PM nak tahu gak dari sudut mana anda klasifikasikan Pm sebagai femes. nak kata rupa PM tak hensem pun kacak ada la sikit. sama je cam orang lain. entah mungkin PM ni ramah kot bukan femes.
:nak tips kuruskan badan tanpa excercise.
fuh PM pun cam doraemon ,tapi nak bagi tips plak. Apa apa pun klik tips untuk kurus atas sana bawah header. Insyallah berjaya.
: bila nak berkarok?
karok sentiasa je. haha tiap tiap hari melalak
:cita cita apa?
penganalisis pemasaran
:Bila start pandai berjalan
Bila da pandai melangkah.haha
:faveret makan apa?
Jagung boleh? ayam
:minuman?
soya la

Wan Nurul Zur Ain: PM, saya comel tak?
PM memang comel. ok la wan meamng la comelllll.
: PM kalau kahwin nanti PM nak honeymoon kat mana?
kalau boleh PM nak wif PM yang tentukan.. sebab PM akan cuba penuhi impian dia.
: PM keja kat mana?
Kat umah je
: PM suka Mawar er?
Da terang terang PENDAMBA MAWAR .hehe suka sangat sangat.
: PM suka durian tak?
Tahun ni baru PM belajar makan durian. tak gemor sangat la
: PM bila start blogging
13 April 2011 baru PM kenal blog

ok la itu je soalan yang PM terima,. haha terima kasih

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

14 bicara cinta:

fafthin said...

waa.. PM jawab satu2. hihi

Gadis mutiara_Solehah said...

hehe,geng fiqra gak^^

izamin said...

WAH.. TERJAWAN JUGAK SOALAN FIZAH :).. uke2 t pm belanja dorayaki yea

PutryAin said...

thanx pm sebb menjawab soaan2 adik2 yang nakal2 ni hekhekhek.. syg pm ketat2 kehkhekhe

anamizu kaito said...

ehem~ bila nak buatkan banner lip lap lip lap utk cik ana?? =P







luv,
cik ana

Original CikTeddy said...

haha..comel je jwb soklan2 tu..

..cik gugu.. said...

bkn geng fiqra tp nk tgl kumen gak!

Joel Leslie said...

wahhhhhhhhhhhhh, rajinnnnnnn.

cik ika said...

PM the best la..ika ta smpt nk bg soalan cepumas kt PM..

ascil.punye.lah said...

waaaa honeymoon nak wife tentukan.romantik le.

widiea azira said...

mknn peberet pm skrg 'epal' :p

knp pm pemes,sbb doraemon eh! pm suke tolong org n baik. .

choki choki cket boleh???????

r-5 said...

wakaka pemes la ko dol..best gak join geng fiqra' ni! haha camne nak join? kiki. teringin gak nak tanye soklan kat ko cam dorang.. kah3

Noraien said...

wow,lame giler dah PM blogging ea .hebat hebat ;)

Zana said...

banyak wartawan yang temuramah PM , jeles jeles haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD