PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Jom beromen

PM nak mood blogging PM mungkin tahun depan baru sampai, jom layan entri ni.. Sebelum tu jom bantu PM klik Sini dan sini. Tolong ye
situasi 1 : mengayat
L : sayang , jom tengok wayang malam ni.
P : cerita apa?
L : Sayang nak tengok cerita apa
P : cerita romantik la..
Situasi 2 : Da sampai
P : Abang , tu ombak rindu la...
L : Jom, Jap abang beli pop corn
Situasi 3 : klimaks
L : Kita kongsi satu er air ni
P : #kedek nye cakap dalam hati
L : Abang sejuk la .. nak pegang tangan sayang sikit boleh.
P : ......................
Situasi 4..
PM nak tahu apa reaksi anda selepas itu.... Orang cam ni ker nak jadi kekasih? rupa hensem kalau perangai cam ni. Harap ko pikir berkali kali la er... 

Ps PM tak jeles orang pegang tangan ke, peluk ke, cium , beromen ke apa ke. PM tak kisah. Yang PM takut kalau kau jadi milik PM nanti.. Bukan tak redha tapi fikir lah sikit. kalau nak yang terbaik anda sendiri kena baik..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

19 bicara cinta:

Joel Leslie said...

mesti give and take ;) hehe

Ana Farhana said...

pm kalau kte baik.. insya'allah kte dpt yg baik jugak.. dont worry lah.


mslh mcm kt atas nih dh byk sgt dah.. ape yg boleh buat utk yg akan dtg..didik agama dgn betol,tp bkn dgn cr terlalu mengongkong.

insya'allah..

Azmi Khan said...

jgn tertipu cukup ler....
blum tentu dia akan kahwin dgn kita...
kesian bakal suami byr mahal2 tp org lain dah sentuh dlu.....

K O R I E said...

pENDAMBA MAWAR LELAKI KE?
bukan perempuan ke?

cik ayuni said...

oke, byk sgt situasi spt ini berlaku skrg ini..Astaghfirullah..

nasihat sy jgn menghalalkan sesuatu yg sudah tentunya HARAM...

tiada lelaki yg layak untuk menyentuh seorg perempuan yg bkn mahram dgnnya..

sy still b'pegang..the only person yg ada lesen n layak buat begitu hanyalah SUAMI...bkn boyfie mahupun tunang..apatah lg kwn2 lelaki..

cik yuz said...

owh..memang xla mencari lelaki seperti ini....

NiaLidia. said...

try baca ni,

http://theotherkhairul.blogspot.com/2011/12/declaration-of-hukum-haram-beza-antara.html

btw nice entry,.

Original CikTeddy said...

lorh..gelinya org mcm tu..

fiQ'Ra said...

maruah diri? jagalah sebaik mungkin wahai gadis2 ;) mudah mudahan tunangku hanya 1 untuk diriku..aminnn ;')

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

jangan pandang2..duk regang2 bertambah sayang...hhehehehehehe....biar malu2..biar segan kerana malu tuu erisai org beriman

ascil.punye.lah said...

.haishhh.mintak2 bakal suami kita bukan cmni.

kim heeruul said...

xnk pikir bkn2..
<-- single

alif ismail said...

salam...

sambil2 jejalan, jom singgah sini jap..hehe

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html

DiDiE eLa said...

say bye2 to him..=D

nasha sanza said...

kalo saya sepak muka dia..hehe..saya memang garang benda2 macam nie..grr..

widiea azira said...

stuju! stuju! doakan saya dijauhkn dgn pkara2 mcm nih...kesian suami saye nati..xnk! xnk! xnk!

..cik gugu.. said...

pmpn yg baik utk laki yg baik...

fierul said...

what u give u get back :)

Miss Honeys Hasdi said...

errkkkk huhuw... ape beromen tu?? :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD