PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kelakar la kau ni

Hai pembaca blog PM, Best tak kalau kita asyik serius je 24jam? Jom kita senyum sikit, layan gambar gambar yang agak kelakar la bagi PM. Mungkin dapat menghiburkan hati anda. sumber PM curik google je

Bila la dia nak dapat selesai ni..

Sangat hebakkk ok

Cam apa je.. pecahkan je pintu tu.haha

Da la 8 hari seminggu.. pastu ada tutup plak.haha ingat seminggu ada 9 hari ka?

hurm yang atas tu fake chicken ka?hahaa

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

25 bicara cinta:

Miss Purple Ungu said...

signboard 8 hari seminggu tu plg x bley blah hahaha :)

ascil.punye.lah said...

semua pon tak bole bla.haishhh~

Gadis Cupcakes said...

Amboi ayam pom ada real ngan fake kah ? Haha . Serius x boleh blah smue tue. Haha

fiQ'Ra said...

hahahhaha.. adakah kesilapan atau di sengajakan.. hehe..

Lea Isnawi said...

ni kisah benar ke tipu ni


hehehe

CekbOlat-bOlat said...

ayam palsu .. ayam menan?

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

adoi lenguh peyut eahhh..8 hari seminggu

deno said...

haha... kelakar je...

Nur Atikah said...

ada pulak ayam fake :D

Original CikTeddy said...

real chicken?haha..mmg x blh blah.
mybe chicken tu ayam mainan je..

saiful@SESTRONOVA said...

8 days a week? cam haram jadah jer sign board tu

fierul said...

ini btul2 ke rekaan semata mata . hehehe

Miss Nadya said...

signboard lawak seyh..:)

happy sunday..:)

..cik gugu.. said...

sengal je omputih ni..

miss-nabil said...

lagi satu hari tu agak2 hari apa ? haha

Nyamuk Terbang said...

yg pull dgn push tue..sumpah kelakar

anamizu said...

woahh! guwa suka yg PULL + PUSH tu! kalo ade kedai kang nk taruk gitu gak la..kehkehkeh~







luv,
cik ana

smilenajah93 said...

haha ~ merepek jeeee ~~~

Idzanfashila said...

PM !Dalam seminggu ad 9 hari tau !
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Everyday, Yesterday.
agaknya, mcm ni la kot dia mksdkan. muahahaha :D

emy zulaiha said...

maybe yang atas tue ayam suntik. ahaha :)

Rosalia said...

bengong je! fail la.hahah

kim heeruul said...

hahaa...seminggu ada 9 hri..
planet mne la tu

Noraien said...

hahhaa,sengal jee .

semua tak bleyh blaaa ;p

fiezah91 said...

hahaha. kat negara diaorang seminggu tu ada 9 hari kot.wakaka :P

Ca Cik Duyung said...

hadoi..buat lawak pulak diorang ni.haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD