PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

PM geng Fiq'ra anda pula bila?

Hai pembaca blog PM kali ni PM nak promote salah satu group blogger yang agak kecoh la..haha.. Member semua sporting je.

GENG FIQ'RA
Nak join?klik je link atas ni. Secara rasminya PM da menjadi geng ini dengan kelulusan daripada ketua kampung,menteri menteri berkaitan,pihak berkuasa dan semua agensi kerajaan yang telah meluluskan kad blogger PM sebagai ahli geng Fiq'ra ni. Bukti?
peh tak macam kacak plak PM kat situ.hahaa.. Pink? takpe i love pink.haha.. Untuk mengenali group ni klik link di atas. atau anda boleh klik spoiler di bawah untuk ke blog admin geng Fiq'ra sekaligus memohon untuk mendapatkan keahlian geng fiq'ra secara sah.




THANKS FOR READING ♥ COMMENT

9 bicara cinta:

CekbOlat-bOlat said...

skandalku pink ^^

Norlida Ramli said...

awwww..
nmpk sgt jambu distu :p

i love pink!!!!!!

fiQ'Ra said...

popular blog ku ** kombang sana sini :D boleh tak macam tu? huheeeeee.. tak malu toiii =))

Original CikTeddy said...

jmbu batu..hihi

anamizu said...

pink + jambu batu! hehe~




luv,
cik ana

Razil Tahir said...

geng ape nie?
tak faham laaa.... T,T

CiKsasaFynA said...

kte pon join jiugakk..:)

smilenajah93 said...

kita satu geng lah PM . hehe ~

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

tahniah pm....same kite menjayakan geng fiqra..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD