PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Zikir Jiwa

Jom Layan lagu ni jap

Semarak suburnya jiwa

Bila hati ditabur cinta
Bergetar seluruh sukma
Kalau terbayang indahnya syurga

Terasa inign aku terbang oh kesana
Menghirup kemanisan cinta oh yang fana
Bagai telinga sang embun
Yang meniti di hujung daun
Begitulah jernih kasih di hati ku hayalah untuk mu

Sesungguhnya ku menyedari oh khilaf ku
Ku cari dan ku menyusuri oh sinar mu

Korus
Ku bersyukur nikmatnya dunia
Dan impikan manisnya syurga
Akan ku telan pahitnya dugaan
Walau luas tujuh lautan

Ku lakukan zikir jiwa
Moga hapus sekeping dosa
Ku alunkan zikir jiwa
Semoga cinta ku ini diterima

Semakin ku kenali diri
Semakin dekat aku pada mu
Sekian lama ku alpa
Akhirnya ku temukan cinta

Ku lakukan zikir jiwa untuk mu
Ku alunkan zikir jiwa kerana mu..


Maaf untuk luahan hati ni, entah la PM jadi sedih bila baca komen awak, terdiam. Takpe la kalau bukan jodoh antara kita PM akan redha. Maafkan PM untuk entri luahan hati. PM sembunyikan perasaan hati PM kerana awak, PM gembira kerana awak. PM berdoa setiap hari supaya awak dapat menerima PM. Tapi awak takkan tahu semua tu. Sebab PM tak pernah berbicara soal hati dan perasaan kepada awak. PM hormati segala keputusan awak. bukan PM tak mahu meluahkan tapi PM lebih selesa pendam dan memohon petunjuk darinya agar kita dijodohkan kerana Allah bukan kerana luaran. Tapi ye la kata orang lambat bertindak kita akan melepas. sabar je PM. Kalau dia jodohmu, dia tetap akan menjadi milikmu..


sekali lagi maaf untuk entri ni..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

jamilah izzati said...

^__^

keep smile ya:))

apapun yang terjadi aku akan selalu untukmu,,janganlah kau bersedih coz everything gonna be ok:))

sabar ya...

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

PM OOOO PM..pm jangan sedih ye..tak pe tak adik yang cmel lagi cantik nisentiasa adik untuk PM cewahhh ayat ku..melampau....sabor ye pm...senyum senyum auww kacak nye

CekbOlat-bOlat said...

wahwah... bolat //muhasabah jgk\\

Noraien said...

jangan bersedih yea abang.dah takde jodoh,nak buat macam mane kan.Allah mesti dah tetapkan someone yg lebih better untuk abg .


keep smiling okay ;)

cunndaa said...

jodoh rahsia ALLAH...jika dia tercipta untukmu, walau apa halangan yang mendatang, dia adalah milikMU... insyaALLAH

..cik gugu.. said...

don't b sad PM~

sahabat ni kan ada ;)

ascil.punye.lah said...

chillax,jangan sedih2.ada jodoh tak ke mana.kalau tak de jodoh,apalagi yg kita bole buat kan?
semoga mendapat yang lebih baik.

widiea azira said...

xmo sedih2 yer. .go go fighting!!!!

yunZatie said...

huhu..sy doakan jodoh awak :) semoga dikuatkan jodoh ye :)

NiaLidia. said...

sabar lah PM , mungkin ada hikmah disebalik semua tu kn? dann ,kadang2 Allah sengaja melindungi mentari dan diberikan guruh dan hujan pada kita. Sehinggakan kita menangis mencari sinar mentari yang menghilang entah ke mana. Namun, tanpa diduga, Allah sebenarnya ingin mengurniakan sang pelangi yang indah buat peneman hidup kita. percaya pada Allah, insyaallah , everything will gonna be okay.

opss panjang pulak. hahahah sory !

Honey Kumicky said...

Jgn bersedih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD