PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Hadiah Tahun Baru dari Celcom

Hai pembaca blog PM, kali ni PM nak berbicara sedikit sahaja kerana PM tak dapat nak online lama . Kemas kemas barang nak pi PLKN plak esok. haha ko ingat ko umo 18 ke PM?


Nampak gambar awek kat atas? jangan la tengok awek tu je. cer tengok apa yang dia post.haha. Broadband da overlimit dah. Setiap kali refresh pasti ini yang kuar jadi ini bermakna PM tak dpat online dah.ahaha. Gembira nye saya bagus la cam ni. 

apa apa pun 2011 bakal melabuhkan tirainya, banyak kenangan suka duka PM dalam 2011. Tahun ni PM kenal apa itu blog, tahun ni PM hampir mati. Tahun ni PM tahu apa makna kawan. Tahun ni banyak mengajar PM untuk sabar dalam perhubungan tahun ni banyak membantu PM untuk mempersiapkan diri menghadapai dugaan masa hadapan.

PM tak perlu nak cerita semua tu sebab semua da tertulis dalam blog ni. Apa apa pun PM harap 2012 bakal menerima azam PM untuk lebih baik dari tahun ini.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

Saddila said...

overlimit ? means kena tukar ?
semoga apa jua azam PM tercapai untuk tahun depan . amin :)

DiDiE eLa said...

sila bayar...sila bayar msg dari celcom..hahaha

Honey Kumicky said...

Sama la...bb da limit nie..tp still nak on9 gak..

CikMai said...

pakai wifi syiokkk

..cik gugu.. said...

hahahah samala.. bgn tdo trus un9, klik fb tp nate ni yg kuar.. hahaha sabor jelah~

[fArAh aLiAs] said...

mari join Segmen Pertama Farah Alias..! Need ur support!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/1st-segmen-by-farah-alias-lagu-pilihan.html

widiea azira said...

p bayar la..heheh

pm hampir mati?????

Fara E's said...

selamat tahun baru PM (:

CekbOlat-bOlat said...

Overlimit? cekbolat bru je bayar.. asal still mcm tu plak? eeeeeeeeeee

Norlida Ramli said...

huhu..tahun 2011 tahun yg menyedihkan.. :(

Rosalia said...

sabar ye PM btw slmt thn baru semoga tahun ini memberi seribu makna dan semangat untuk melangkah ke tahun hadapan :)

nurul diana said...

sye pnye bb da limit =='

myr amyra said...

ahahha..kita sama la PM...tp nie happen semalam je...rasa macam nak bg kiss je kat celcom nie.. :)

HAPPY NEW YEAR..semoga tahun depan lebih baik dari tahun 2011.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD