PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Jom Reka TAGLINE

Hai pembaca blog PM semua. PM nak join lagi aktiviti ketiga fiQ'Ra ni . Sebelum ni PM dah join aktiviti kedua tapi PM kalah.haha kali ni demi menunjukkan tanda sokongan PM terhadap group PM join lagi. Klik banner di bawah untuk join. oh terbukak untuk ahlik Geng Fiq'ra yang mempunyai card blogger je.




Oh ya kena letak bloggercard la..




fuh kacak PM di situ ye. ok la aktiviti ni PM kena buat satu tagline dan satu logo untuk group ni. dan apa yang telah PM siapkan adalah....jeng jeng jeng

.

.

saja besar,padahal saiz kecik je


PM akan terangkan satu persatu kenapa itu dan kenapa ini.


Warna: pemilihan gabungan warna biru dan pink melambangkan dua jantina yang bersatu bersama sama dalam group ni
Logo Facabook dan Blog : logo ini dipilih kerana kita semua dalam satu group bukan saja berinteraksi di facebook bahkan jua di blog.
Gelang: Gelang yang bercantum tu menunjukkan ukhwah silaturahim yang terjalin erat diantara ahli geng fiQ'Ra
Tagline:Friends Improve Quality, Race for Achieve 
Friends Improve Quality, Race for Achieve,yang bermaksud Kawan akan mempengaruhi kualiti, berusahalah untuk mencapainya. Kenapa PM pilih ini sebagai tagline?? melalui group ini kita berkongsi suka, duka, dan kesulitan yang kita alami, melalui group ini kita mendapat teman yang sudi menolong kita jika kita mempunyai masalah. Jadi melalui ini sedikit sebanyak kita dapat meningkatkan kualiti pada blog kita. itu yang digelarkan sebagai "Friends Improve Quality". Dan maksud Race for Achieve pula terbahagi kepada dua iaitu cuba untuk mencapai kejayaan dalam blog kita, dan berjaya mencapai sebuah persahabatan yang kekal abadi. Untuk pengetahuan,jika anda perasan huruf pertama tagline ini yang PM gunakan sebagai huruf besar membentuk nama fiQ'Ra sekaligus ini merupakan maksud disebalik fiQ'ra.
sekian

jom daftar + join GENG fiQ'Ra------>> GENG fiQ'Ra◕‿◕
GENG fiQ'Ra ni untuk ape..??------->>STARTING◕‿◕

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

39 bicara cinta:

NiaLidia. said...

i likeeeeeeeeeeeeee ! Good luck PM eh,

fiQ'Ra said...

Pm, i have nothing to say.. huhh,best gilaaa!! HEBAT! logo tu semua tgk je dah paham.. cuma yg acer & compax tu yg kureng paham.. hehe

Qyla said...

wowww ! best gak tag line ni . gud job PM . gudluck :)

◕berlygerly◕ said...

gile lah abg PM . dasyat ! terbaek ~

Intan Wandalaara said...

best2.. cantik blog en.pm :)
jom singgah..

Ca Cik Duyung said...

menarik2...ca blom knl ni siapa fiqra.kena knl ni..hihi..mcm gempak jer.. :)

Nurhafizsa said...

PM semart gilew...PM mng nie :D
fisha taktahu nak join ke tak..otak nie tgah kering so tak boleh fikir..nak wat logo pon tak rety..btw goodluck PM ZIMBABWE :D

Lea Isnawi said...

wahhh..hebat tagline PM

all da best ya

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

smart giler..PM menang dh ni......memang pm calon yang terbaik la....kemas,,,,,shabas beta

Saddila said...

perghhh dila suka . kak mas , kite guna ni je laa ye ?? haha . main suka2 je dila . kehkeh

SEMOGA TAG LINE NI MENANG :) I LOIKE !!

CekbOlat-bOlat said...

PM menang ! bolat sokong !!!!!!!

Norlida Ramli said...

wah terbaik lah tagline ni!
fiQra..maksudnya cantik je..hehe

kim heeruul said...

gua bukan geng dia.hehe..
kreatif bro.. =)

Original CikTeddy said...

cayalah pm..msti pm boleh menang lorh..menang la pm,menang la..amin!^_^

Joel Leslie said...

perghhhhhhhhhhh, kreatif giler ko PM :D I likeee it to the max! memang all it needed dalam logo+tagline tu. moga-moga PM dipilih. Hebat tu! :D

Edy Fee said...

mcm best je
rmai ke join

Selendang Merah said...

best tu tag line tu PM..gud luck naa.

Munnafendy said...

wauuu kreatif =)

gudluck ok..

Nisa Greennnpanda said...

wah..mantap la logo awk nie..hehe..

wan niahix said...

Wah, TERBAEK la PM... siap ade huraian tu stiap ape yg dibuat... ^_^...

era kecik said...

giler cooll!!

nice joblah PM .. mesti PM berjayalah punya.. hehehe

nurul diana said...

pndai buat tagline , hehehe yana x reti pong . nice :)

Atiqah Wadiah said...

kreatif2..gud luck :)

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

wahh . cantikk lahh , smart dehh :)

fierul said...

wahhhh tagline yang mnrik ..
semoga bjaya ye PM ..
lengkap dan pnuh isi nie . hehe

Nyamuk Terbang said...

ptt la aku tgk byk blog ad kad nie..nk join jgk lah..ehhe

fiezah91 said...

good luck pm. hehe. nak join jugak tapi tak ada idea lagi ni. hehe

zulhilmi tempoyak said...

hahahahaha...

lawak2...

tp ko pnye tagline ape..??

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..menarik ni pm..

lengkap!!

anamizu kaito said...

PM kalo bab2 mereka nih bg kat dia la..nak komen apa xtau =P
smart! :)






luv,
cik ana

ieyza afieyna said...

gudluck ;)

Qaseh Puteri said...

haha.. terbaik.. ramai sokong... jom tgk tagline kt plak..

http://irisyatulaishahrahman.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline.html

cik ayuni said...

terbaik ah bro...
dgn description uh..mmg menang ah..

check mine tp jgn gelak ye...hodoh
http://killmelollichoc.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline.html

Nabila Medan said...

suke tagline and logo tuh.mesti menang ni :D

Syieda™ said...

goodluck dear @_@

jom ke blog syieda pulak ----> http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline.html

cunndaa said...

wahhhh gituewww...gud luck ye..

PM, nape bila klik kat PM RULES tu, banyak sangat kluar new tab nyeee..terkejut den dik oiii..

nordiyana said...

hebat lah PM . hehe . like :) gudluck

jom komen sini pulak *promot smbil ttp muke :)
http://nordiyana.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline.html

Panggil Aku Han said...

salam singgah sini usha2 geng..
saya tak mau komen lebih-lebih sebab saya pun tak kreatif macam awak...^_^
heheh..
Apa-apa pun kita tetap satu geng..salam perkenalan..

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline.html

aisyah ecah said...

salam PM...
wow,nice logo n tagline...
suke2... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD