PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Pendamba Artis | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Dalam kepenatan hari ni menjadi juri petandingan nyanyian di Kelantan..  pendamba amik masa sekejap pagi ni untuk update entri ni.. kerana sekuntum mawar sentiasa memberi semangat untuk pendamba terus gigih dalam dunia blogging ni..ah mengarut plak.. 

ok pendamba nak tanya awak semua kenal tak penyanyi kumpulan UTHOPIA brader Afee ni yang popular ngan lagu Mithali Cintaku dan Maya Percintaan.. Tadi pendamba telah diberi peluang untuk beduet dengan brader..mantap gilak la suara dia segan lak pendamba.. kitaorang duet lagu Mithali cintaku.. Alhamdulillah la suara pendamba tak pecah..hehe..ni pic dia..


ok la itu je pendamba nak tulis..pagi 4/jun mungkin pendamba akan bertolak ke Gua Musang untuk event kat sana plak..penat la...k sekian

ops tadi terbaca sesuatu la kat blog teman pendamba... meh kita singgah jap..ada jugak kebaikan tentang entri ni.. Mawarku Wada .. siapa plak dia ni?? ha tgok sini.. Luahan Hati..sekian


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

2 bicara cinta:

kim heeruul said...

dpt duet dgn retiss tu..

Doktor Cinta said...

haha..tu la..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD