PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Dunia Baru | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Pening..pening..pening.. itu je pendamba dapat lafazkan..hehe.. kenapa?kenapa? cer citer..cer citer... ok la pendamba mulakan bicaranya..
Alkisah........mula mula pendamba hanya kenal apa itu FACEBOOK... hehe.. time tu hati punya la teruja..ye la.. add kawan.. menggatal kat FB..haha lama kelamaan bila da habis zaman belajar FB makin lama makin bosan..hehe...
Kemudian pendamba bertukar!! hehe berjinak dalam bidang BLOGGING.. mula mula join Ya Allah luluh nya hati takde sapa nak jenguk blog pendamba...tapi alhamdulillah tunjuk ajar senior akhirnya ada la peningkatan dalam blogging..:)
selepas sebulan lebih join blogging.. ada benda baru plak yang masuk dalam otak pendamba... TWITTER .. huh! apa plak twitter ni...pening tol nak faham..hehe.. kini mencuba untuk memahami apa itu twitter..haha

sekarang pendamba diajar plak untuj berjinak dengan OCTOVE apa tu??? pendamba pun masih mencari fungsi nya..pening pening... nasib baik pendamba tak ada akaun YM and SKYPE..hehe ..law tak tak tahu la..

apa apa pon korang semua ley follow pendamba di sini
sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

2 bicara cinta:

Ashraf Jalil said...

ade twitter . dah setahun lebih buat tapi 14 twit je ade..haha..tak aktif langsung

Pendamba Mawar said...

meh ar follow ku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD