PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Dara Tak Penting la | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Tertarik pendamba baca blog budak 14 tahun tu.. sekarang susah nak cari perempuan ada dara..haha.. bikin lawak la kau ni budak.. Dara? Tak Dara? sama jer.. haha.. ish lain la mana ada yang sama nye.. pendamba tak salahkan kalau seorang perempuan tu hilang dara kes rawatan doktor or sukan or dirogol paksa.. itu memang tak dapat dielak la.. tapi ni kes serah kat kekasih..ish mana akal??
Lelaki : cayang, cintakan abang tak?sayangkan abg tak?
perempuan : mesti lah sayang
lelaki : law abang mintak kiss boleh tak??pipi jer
perempuan : segan la abang
lelaki : cikit jer
akhirnya perempuan tadi kalah dengan pujukan lelaki..dari cumbuan,ke rabaan akhirnya terlanjur...
Habis kisah tu.. satu pertelingkahan berlaku
lelaki : kita clash
perempuan : ha!! *nangis

ok moral... awak da tiada dara sebab serah.. kalau benih tu tak menjadi ok la awak dapat sembunyikan..law benih tu subur??? macam mana?? think about it... remaja cuma sekali..best nak cuba macam macam tapi masa depan gelap apa cita?? bunuh diri??itu la remaja sekarang mudah termakan pujukan.. last last kecewa..
pikirlah baik baik..hubungan atara dua orang bukan muhrim hanya halal dengan nikah..sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

16 bicara cinta:

bibirmerah said...

Yahahahhaa..betul2...Budus tol la....btw I;m following u..do follow me back ok?huhuhu

Hot Issues: Dont Be arrogant!

shafiqabdshukor said...

moga dijauhkan...

Doktor Cinta said...

ya harap2 bgitu,,semakin lama semakin takut ngan dunia..masih belum bersedia menerima ajal yang bila2 masa akan mndatangi kita

waN Mohd Salim said...

hmmm dara tu ape mende ek

Doktor Cinta said...

dara tu sesiapa yang memliki selaput.. masih suci..ye ke aku ni

alexa yussida said...

mintak jauh kes macam ni..haih

Doktor Cinta said...

harap2 cam tu la..:)

No0r AmiRa.. said...

huish..bahaya tu..
ade jgak yg sanggup demi kekasih hati

Rozuan Ismail said...

huh.pecah dara tu kira dah biasa =)makin diorang suka ada la

Doktor Cinta said...

amira>tol..demi cinta sanggup korbn maruah..da byk blku

rozuan>terlmpau mngikut barat kn?

MesmeRize Me said...

perempuan kena pandai jaga diri dan maruah serta tingkatkan keimanan


p/s:pesanan untuk diri sendiri juga

Doktor Cinta said...

lelaki pon kna main peranan.. law da sanggup nk jadi kekasih..tu jga la leklok..jgn men pgang jer btul x?

kim heeruul said...

ramai buat entry pasal ini..
tapi gua bace kat blog lu je la..hehe
gua nak blog budak tu boleh..nk baca gak..

Doktor Cinta said...

mekasih kim..tapi aku xd story sal dia..wakaka

chEntA_sAfi said...

klaw si gadis 2 kena rogol paksa then si pakwe dya plak xpercya..cmna plak 2??ksian kan cm 2..safi baca kat buku remaja ari 2..

nur cahaya said...

mntak smpng malaikat 44..ssguhnya dara nie utk suami cahaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD