PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Bicara Hatiku Lynda | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

' Aku ingin engkau ada di sini,
menemani ku saat sepi
menemani ku saat gundah ..
aku rindu setengah mati
kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu'

Lynda?? Ni ke Mawar pendamba??a'ah la..ahaks..pendamba da buat dia majuk ngan pendamba.. nak kena pujuk la ni..keke.. ni pendamba selitkan bukti dia tacink ngan pendamba.

ok la pendamba akan promote entri contest dia sebagai langkah pertama untuk memujuk adinda lynda ni.. ok take it serious ok..ahaks...
syarat-syarat contest :

1.follow lah blog lynda ,senang untuk mengetahui pemenang nanti.

2.klik like kat page :: bicara hatiku lynda ::

3.Buat satu entry khas berserta link and letak banner "contest  saya suka makan dekat BLABLABLA" dlm entry tersebut.


4.upload pic korang ngah makan dekat kedai makan peberet korang and then korang cerita la sedikit sebanyak pasal that photo.sedap ke?servis ok ke? lagi cantik kalo korang edit ! xkesah la pic dengan pakwe/makwe/family/kawan yg penting pic tu dekat tempat makan yg korang suka tu .ok?

5.tag 3 org kawan lain untuk join.make sure die tawu korang tag !

thats all babeh ! senang je kan? 
tarikh tutup tepat jam 11.59 pm 2/7/2011 .

hadiah?

2 org pemenang akan dipilih dan akan mendapat topup digi/maxis/celcom & banner dari bro Asim
  
if korang join jangan lupa tinggalkan link di ruang komen okeyh ! nanti lynda g terjah blog korang !

ok la sapa yang berminat ley join..ahaks..
harap harap lynda tak tacink da ngan pendamba http://www.emocutez.com

p/s : she is my frenz only..ahaks



THANKS FOR READING ♥ COMMENT

8 bicara cinta:

lynda said...

hehe..thanks kawan !:))

yad'z said...

acececehhh.. hahahahaha....

Pendamba Mawar said...

lyndahehe..welcome..xmao da tacink2 lagi.ahaks..

Pendamba Mawar said...

yad'zecece..pendamba nak ngorat lynda ar tu..#mental jap

pRiNCe said...

prince dtg skodeng...lau prince nak bagi rm50 korang nak tak ?huhu...

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

.miSz bubbLe. said...

eceeceehh .. hehe .. pomott pomott .. hhuhuhu ^_^

Pendamba Mawar said...

pRiNCehum..:)

Pendamba Mawar said...

@.miSz bubbLe.pomot lha..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD