PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Sahabat Blogger Tak Macam Dulu | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sahabat Blogger dah tak best ..da tak macam dulu

mula mula pendamba nak mintak maaf kat admin Sahabat Blogger.. Pendamba bukan nak jatuhkan group SB tapi pendamba cuma nak sedarkan mereka yang selalu kuarkan ungkapan ni di post SB.. Bukan pendamba marah tapi kadang kadang rasa meluat la jugak.. cuba salahkan keadaan SB yang tak semeriah dulu.. tapi tak pernah cuba untuk bergaul dengan ahli baru... cam na nak dapat kemeriahan tu law kita asyik menegur member yang kita kenal dulu jer...

ini yang pendamba dapat tengok la... kadangkala member yang baru masuk kecik hati bila post mereka diabaikan.. ok la mereka masih positif teima alasan banyak sangat post yang diupdate.. tapi pendamba tengok bukan sebab tu... sebab yang sebetulnya, sesetengah ye bukan semua member lama ni tak tegur pon post budak budak baru.. tegur post post yang dianggap otai je.. tolong la apa salahnya hanya ungkapan hai je ..tak salah kan? da yang paling ketara la.. bila budak baru komen dalam post diorang.. fuh lansung tak dilayan * ok xperasan .. law sekali takpe la nak bagi alasan cam tu law dua tiga kali komen jawab cam tu gak apa cer?

apa apa pun pendamba nak bagitahu sikit.. takyah la memilih sangat dalam berkawan ni.. kat komuniti tu kita da macam keluarga tegur la member kat situ.. jangan nak salahkan orang lain law diri sendiri yang salah.. abg ben pernah tulis dulu..Jangan salahkan penonton jika stadium kosong sedangkan corak permainan tidak berubah dan tidak bermutu  sofikir fikirkan lah.. sekadar ingatan bersama...

p/s : sila baca dengan itonasi yang sempoi.. kang ada yang kata aku menulis sambil marah..ahaks

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

7 bicara cinta:

kunci locker said...

hah..tol2...hahaha..aku msk kategori mne ek??wakakakak

K O R I E said...

sutuju dgn pendambamawar! tapi ada yg cuba tegur smua.. so ok la. tp ada yg buat kita yg baru ni mls nk tgur diorang.bila nampak jea.. rasa mcm '' ah biarlah diorang'' mls nk msuk cmpur.

I do I need Iman said...

sblum wujud cm 'ah biarlah mls nk cmpor tue' baek kte yg mule dulu rasmah dgn mne2 yg baru ;)

DaYaH JeLitA said...

betul2..macam saya la..blogger baru x de sape layan..huks :(

Pendamba Mawar said...

kunci> kao ramah..xd hal..

korie> sabar la ea..sentiasa pikir positif ea..insyaallah aku akan tgur

mawar>btul zul setuju...

dayah>sabar la..pkir positif ok..ni sekadar pendapat dan pemerhatian sy jer

**::CIKNUURUL::** said...

hehe,..xmrh la,.CN laaaaagi la jrg nk post pape kt SB tu dn CN juge tidak sentap spt mereka yg pendamba mawar wkilkn,.chill k,.hdup mmg perlukn kwn dn kite la yg mencorakknnya,..tepuk dada,tanya iman,.

Pendamba Mawar said...

ciknuurul hurm cik nuuul mana ni ea..hehe.. skadal saya dulu ker.ahaks #tetibe... hehe.. tol hidup ni tak boleh sorang..tak mampu..kna perlukan teman gak.. maaf law agak kasar bahasa sya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD