PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kenangan Lama | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sedang leka mengemas barang dalam bilik tiba tiba terlintas kenangan lama pendamba bila melihat balik barang simpanan pendamba dari zaman kanak kanak..mungkin barang da kna masuk kotak ni... cam ne ley ada lagi dalam bilik.ish ish ish.. beberapa barang ni buat pendamba teringat kenangan lama..ahaks.. pengalaman bercinta ke pendamba??
yang pertama

Kenal tak?? ni la kereta Dash.. ni memang kegilaan pendamba la dari kecik dulu.. walaupun beberapa buah telah hancur akibat terpengaruh dengan style dalam cerita nya tapi pendamba tetap beli lagi yang baru.. ahaks.. ni salah satu permainan yang paling fames zaman pendamba kanak kanak dulu...

Yang kedua


ha tak kenal?ok ni remote car.. zaman RC ni lewat cikit dari Dash car.. tapi zaman ni memang best.. bukan budak budak jer main..tapi bapak budak pon main.. tapi diorang pkai RC yang guna minyak.. dan pendamba plak pakai RC bateri ja.ahaks..

Yang ketiga


ni plak pendamba panggil game tape.. anda panggil apa? ok benda alah ni pendamba dapat sehari lepas result  Upsr kuar.. syarat yang abah pendamba bagi kena dapat 3A baru ley dapat mainan ni..ahaks.alhamdulillah dapat jugak walaupon hari exam Upsr pendamba just pi lawan bola sepak ja..ahaks.. game yang menjadi pilihan pendamba adalah..CONTRA dan SUPER MARIO yeah..

ok itu je la alat pemainan yang menjadi pilihan pendamba time kanak kanak dulu.. tapi kawan kawan pendamba dulu semua update mainan diorang dengan digimon nye,robot yang pasang sendiri tu,kapal terbang kawalan jauh..pendamba?biasa biasa jer..apa apa pon time kecik dulu dan kini bola sepak permainan pilihan hati...ahaks.. ops lupa sekarang pon ada lagi 'pemainan' yang pendamba sayang.. gitar..ahaks.sekian 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

3 bicara cinta:

fyna said...

huhu..byknye maenan....
;)

I do I need Iman said...

ghhahah. skg ade lagi yg suke mario
men kat lektop mwr. adoii

Pendamba Mawar said...

fyna>byk ker?kihkih


mawar>ha tu la mario antara game yang xluput dek zaman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD