PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Malaysia.gov dihacked | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

sebelum baca entri ni..ok singgah sini dulu untuk mendapatkan jalan cerita nya...dari Izamir Ridzwan sini dan sini ok da baca? ok pendamba mulakan bicara ea...  berkaitan dengan penyekatan 10 laman web dan kini.. kerajaan Malaysia bakal berdepan masalah... sekali tengok cam plot sebuah movie omputih yang berkaitan penggodam penggodam pro..ahaks... kalau benar ini berlaku habis la Malaysia.. 

da bukan nak bercakap pasal laman web kerajaan Malaysia nak kena hacked ke apa.. pendamba nak bebicara kenapa.. laman web LUCAH tak disekat??hal ni memusykilkan pendamba.. kenapa? tak cukup lagi ke sex education kat negara kita ni... hampir setiap hari terpampang kat dada akhbar kes rogol,khalwat,buang anak,klip video lucah... dan semua yang berkaitan ngan seks.. 

Salah satu punca utama berlaku benda ni adalah klip video lucah.. sekat la laman web lucah tu..senang sangat la nak akses laman tu...diorang tak tahu kot laman web tu.. ok pendamba senaraikan...

youj***.com
tube*
porn***
***tube
spank****
*tube
naughty*******
4****
steen***
alpha*****
alot****
ape***
***jojo
cliphu****

ha sekat la laman web ni..belambak lagi laman web lucah ni...wait!!mana pendamba taw?? ok ni sumbernya.. sini 
Harapan pendamba.. lebih baik sekat pornsite dari 10 web yang disenaraikan SKMM.. ini untuk masa depan remaja kita jugak... sekian



THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

PeRmAtA bIrU said...

kalo steamyx rasanya selamt dari pornsite ni kot....terutama you**** tu... mana sy tau??? sy membuat sedikit kajian tentang remaja & video porno.... tapi yg kat ats tu ada 1 lg site yg x di tulis...mmg femes site nih dikalangan remaja...

*9.com--->ni lah link ke site2 porn yg lain.. huish apa nak jdkn???

Pendamba Mawar said...

yeah.. itu mmg da fames dari dulu saje xmao letak..hurm bhaya da skrg ni kes sosial mkin mningkt

t!en SufI@ said...

cari pasal toi la...huhuhu t kerajaan mesti cari smpai lubang cacaing punyer...kan, kan.

Ahmad Syarif said...

alasan kerajaan sekarang kalau buat apa2 langsung tak logik..
macam tak buat kajian btol2..

Bikin rakyat pannnnaaasss derr..

Pendamba Mawar said...

tien>yup.. ntah la..xfaham ngan situasi sekarang

Pendamba Mawar said...

syarif> haha.. yang seksa?kita la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD