PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Blogger Baru | Mawar Putih


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Mungkin entri berkaitan dengan ni da lama orang buat.. tapi pendamba blogger baru so baru buat la..hehe...
pendamba nak korang alert tentang ni...
komenhttp://www.emocutez.com

biasa nya faktor ni sebabkan visitors batalkan niat untuk komen entri anda..

law boleh gunakan la pop-up window comment..tak tahu nak buat??ok
klik on design->setting->comment->comment form placement-> tick on 'pop-up windows'

pastu tengok ke bawah cikit ada tulis show word verification  for comment.. tick on 'no'



Lagu http://www.emocutez.com

kalau boleh la...tak memaksa tapi nasihat... tak perlu la lagu lagu dalam blog..bukan tak sedap lagu korang...semua lagu best.. tapi ingat satu jer.. masa buat BW ramai blogger yang open blog di new tab..kadang kadang 8 9 blog skali dibuka.bayangkanla..law 8 blog tu ada lagu???serabut tak?sebab tu la ramai yang terus pergi tanpa meninggalkan jejak di blog kita..

dua fakto ni la yang utama..tentang kekemasan dan penulisan pendamba tak nak sentuh..hal ni yang penting skali untuk blogge baru..yeah..k sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

4 bicara cinta:

wanda said...

mmg serabut lgu..tp wan mls nk kcoh..wan buat mute trus..even dlm blog wan ade lgu..wan ta suka..tp ade 2,3 visitors yg mintak wan ltak...haisshh..pelik..kuii3x

t!en SufI@ said...

tQ... da ubah setting 2..:/

Pendamba Mawar said...

wanda>hehe.. mute takpe la..law lagu slow ley than la..law lgu hadcore..fuh...

Pendamba Mawar said...

tien>welcome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD