PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

I Love You La | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Anda mesti biasa tengok post pendamba cam ni masa pendamba share link kan
" Meh la singgah dan KOMEN ' 
hehe..kenapa suruh komen?? pendamba nak tolong korang la.. ok korang pernah dengar istilah ' DO FOLLOW' ? blog pendamba menggunakan sistem tu..*takde kaitan ngan follower ok.. ok blog yang menggunakan sistem Do Follow ni memberi kelebihan pada pengunjung dan pengomen..ahaks.. tak percaya?? bonus satu backlink diberikan pada pengunjung yang memberikan komen pada blog ni..
Apa pula backlink?? ok selepas mendapat bantuan dari Bro , beliau menyatakan
if kita buat entry pasal sesuatu, dan ade sumber rujukan.. maybe dari blog orang lain.. so kita sertakan sekali link orang tue dalam entry kita..

itu istilah terbaik untuk mengambarkan backlink
maknanya sama seperti pendamba promote link korang la.. so terima kasih pada yang setia komen enti pendamba..harap pendamba dapat membantu meningkatkan trafik anda dengan bonus backlink yang blog pendamba berikan ni ..


Berbanding dengan blog yang menggunakan 'NO FOLLOW' komen yang diberikan tidak akan meningkatkan traffik pengunjung kerana link yang diberikan tidak akan tersenarai di search engine berbanding blog yang menggunakan do follow link anda akan tersenarai di search engine sekaligus akan membantu anda meningkatkan traffik blog anda..Guna la kesempatan ni yer.. pendamba bantu korang.. Jadi apa salahnya korang pun turut sama membantu pendamba.. win win strategy..


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

Muslimah Optimis said...

hurmmmm.. macam nak buat do folo tu faiz???

Pendamba Mawar said...

do follow..nanti ada masa sy buat tuto..:)

tieka said...

a'ah..bru nk tnya..mcm mn 'do follow' tu..huhuhu...faiz nk buat tutorial ek??heheh..

Pendamba Mawar said...

nanti sy buat..:)

Farierahasanz said...

hamboi , semakin maju . .hak3 . .

fyna said...

hehehe..
wat taw do follow tue.
hebat da belog nih.
:)

Pendamba Mawar said...

fariera>maju dan terus melangkah

fyna>hebat?xd ar..ahaks

blackroses said...

kalau buat tutorial tag saya ye...

Pendamba Mawar said...

baik

MIMIE AIZA said...

kalau buat tutorial bagitau yea :)

Pendamba Mawar said...

mimie aiza>alrite

A M E ! said...

ame singgah sini . kamu di senarai blog pilihan ame untuk hari ini :)

miss nana said...

saya sokong pedamba :)

Pendamba Mawar said...

miss nana>terima kasih

Pendamba Mawar said...

ame?apa?terjah skrang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD