PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kesangapan Sahabat Blogger Dalam Diri Zulkarnaim Faiz | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Pandangan Pendamba terhadap SB
Hampir 2 bulan pendamba join Sahabat Blogger.. banyak pemerhatian yang pendamba buat.. SB ni salah satu komuniti untuk blogger dan ramai blogger yang join.. seperti biasa la bila da ramai individu dalam satu satu komuniti macam macam ragam yang kita dapat lihat.. ada yang serius untuk blogging.. dan menggunakan pelbagai teknik untuk menarik follower dan pembaca... pendamba suka dengan blogger begitu sebab mereka yakin mereka juga mampu berjaya dalam dunia blogging..
sesetengah menggunakan group SB ni sebagai mata pencarian follower.. ini pendamba bukan tak suka.. tapi sesetengah dari mereka tak tengok pon penulisan kita.. so macam tak de style ar cara dorang nak cari follower..
apa pon group SB ni terbaik.. korang tak percaya?? korang ley join sendiri.. ramai kawan kawan....
syarat kena tempek pic sendiri..haha

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

3 bicara cinta:

cik husna said...

banyak orang, banyak ragam..betol tak?peace ^_^

Pendamba Mawar said...

ea..btul sy stuju..hehe

Miss Honeys Hasdi said...

alahai comeynya pix dia... nmpk cm budak baik.. hehehe

#test je tue.. ngeee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD