PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

3 Hari | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Pendamba akan hilang selama tiga hari mulai 3/6/11 ... susa la.. blog tak berupdate..hurm.. bukan tak nak bawak lappy ni. tapi tempat yang dituju memang tak de line internet.. wahhhhh..bertapa mencari ilmu cinta ..mungkinkah ini dugaan seorang bergelar pendamba... apa apa pon kontest tentang Cinta akan Indah tetap berjalan dan akan ditutup bila pendamba kembali..


Harapan pendamba agar ada la yang sudi jenguk teratak usang pendamba ni.. pendamba malas susahkan kawan untuk promote blog ni.. 

dalam kemalasan untuk update enti ni..tiba tiba teringat kat sorang member ni.. mawarku mana ye? bizi nak exam kot..malas ar ganggu dia..hehe.. sihat k tidak dia tu. ops siapa mawarku ni..meh sini terjah blog dia.. klik sini.





ok la itu jer pendamba nak tulis... boleh kan merindu seorang teman..wahaha.. bemadah plak pendamba ni..apa apa pon pendamba akan rindu korang semua..doakan pertapaan pendamba selamat ea.. dalam hutan mana nak ditinggalkan pon tak tahu...hehe..sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

4 bicara cinta:

kim heeruul said...

rindu kat mawarku la tu..hehe

Doktor Cinta said...

rindu la jugak..:)

I do I need Iman said...

ohps. terharuuu yeeeeeee. ;) tge hari ek. mwr pon busy exm tyme tue la. mybe smggu kot. hehe;)
thnx zul. syg lebeh laaaa.;p

Doktor Cinta said...

yup 3 hari akan mnghilang tanpa berita,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD