PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Bersama Rakyat | Mawar Putih


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


alhamdulillah selesai sudah event bersama Yang Berhormat ..pendamba agak penat kerana event bermula sejak pagi..pelbagai aktiviti yang dijalankan seperti sukaneka,lucky draw.. dan sebagainya..ahaks..pendamba tak main la sebab pendamba hanya jemputan khas ke majlis tersebut..

event tersebut diadakan di sebuah kampung daerah Marang ,Terengganu tu dia aih jauh dari tempat tinggal pendamba...haha.. takpe la da nama jemputan khas so kena pegi jugak la.. ok la... dalam majlis tersebut banyak isu semasa yang diutarakan terutamanya tentang dadah,dan cuaca yang tak menentu sekarang..pendamba tunggu gak YB tu membahaskan tentang blogger dan hacker.. tapi takde plak..

apa apa pun terima kasih la atas layanan yang diberikan dari orang kampung .. pendamba hargai.. ok la ini je entri pendamba..agak letih untuk berbicara dengan lebih panjang.. ok pendamba nak selitkan sekeping gambar la.ahaks


baju nombor 9 yang tak berapa hensem tu pendamba
sebelah pendamba pakai baju XII tu mantan penghulu kampung tu En Adnan
baju batik hijau tu penghulu kampung sekarang juga En Adnan
baju putih tengah tu Yang Berhormat Yahya bin Khatib (Timbalan Pengerusi UMNO Terengganu)
baju biru tu En Mohd Lazim Ismail ( Pengerusi Jabatan Penerangan Marang, Terengganu) 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD