PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Lelaki Makin Kaya Makin Gatal | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Semakin Kaya Semakin Gatal apa pendapat anda?? pendamba setuju ngan ayat ni.. biarpendamba huraikan..ok Kaya yang pendamba cuba sampaikan adalah kaya material bukan kaya ilmu ok.. 

Kedengaran dua pemuda berbicara
A : Cantik nye pakaian kau sekarang.. kasut tu! ori ke?  
B : wah mulut! ori la der gatal la pkai barang murah and tak branded.. 
A : sambil berlalu pergi.. Ces dulu pakai barang bundle jer pun
Bila da kaya ni gatal la nak beli barang barang berjenama...mahal mahal..tapi dengan niat nak menunjuk.. nak gitau kat semua yang 'aku kaya' .. kalau dulu kasut pakai ADIDAS rm 50 je sekarang da pakai ADIDAS RM350.. ha bukan tu je.. kadang kadang bila da kaya ni gatal la beli kereta mewah..niat?? nak tarik la...


Pastu bila gatal da mula diinstall dalam minda mula la terasa nak buat yang bukan.. konon nya nak penuhkan impian masa dulu dulu .. kebayakkan yang negatif la..yang positif alhamdulillah..
A : mat nak kemana tu?? 
B : ada party.bosan la malam minggu, awek pon ramai nak test market la.. 
A :  party apa tu?? 
B : alamak lupa lak kau ni miskin, party ni untuk orang orang kaya jerA : berlalu pergi sambil berkata tapi aku kaya agama
begitu la kehidupan ni selalu kalah pada nafsu duniawi..pantang tengok perempuan..memang cair.. pendamba nak tanya la.. party bebas tu cam ner er??ahaks..
biasanya lelaki yang kaya tapi gatal ni lebih bermulut manis..so berhati hati wahai kaum Hawa ya.. bukan pendamba nak burukkan kaum sendiri.. tapi pendamba serik da tengok perempuan yang sering ditipu lelaki yang kaya +pakej rupa paras hencem ni..hati hati la ea... tentang kaya agama alhamdulillah la... k sekian
p/s : tak cukup mantap la.hurm..  sifu.. ni je mampu ku buat..ahaks....

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

Kucing Serius. said...

Oh tidak. Private party bukan untuk orang kaya sahaja. Private party pun bukan untuk benda negatif sahaja.

Private party ni umum,ada yang guna untuk kebaikan ada yang guna untuk kongkek. Contoh,kalau tupperware party,considered as a private party. Private party pun,kadang kadang ada buat makan makan je,tapi tak ada apa lain selain main game,etc etc. Adakah itu pasal seks bebas? Nope.

Lain lah kalau private party yang melibatkan arak,pelacur,bohsia,etc etc. Itu baru private party yang dari sudut lagi satu,which is parti bebas. Party bebas dan private party adalah dua benda berbeza.

Private party pun bukan untuk orang kaya je. Contoh,private party untuk mat rempit dok kenduri bohsia. Mat rempit tu,kaya ke? Banyak mat rempit nak hisap rokok pun ambik puntung tepi jalan hisap balik. Dengan awek pun,cuma belanja burger. Adakah mereka kaya? Nope. Tapi adakah mereka membuat private party sendiri yang berbentuk parti bebas? Ya.

Stereotyping kurang betul la der. Maaf.

Pendamba Mawar said...

ok my fault

Ku Azhar said...

eh..msti la..kalau xkaya cmne nk kawin 4..xmampu kang bg mkn bini2 smua tu :D

Pendamba Mawar said...

haha..ko pikir kahwin ja

Ahmad Syarif said...

nice entry :-)
hoho.actually kita sendri byk kali wt private party. Cam reunion,besday party..bende tu kn privae sbb org trtentu je leh join.hehe.


sembang seposen jom

Pendamba Mawar said...

betul doh tu dude/...ahaks..sebab private aku maksudkan ke arah negatif..lupa ttg pandangan pembaca..thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD