PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Hacker | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Hacker??apa korang taw tentang hacker?Asal pertama kata "Hacker" sendiri berawal dari sekitar tahun 60-an di Las Vegas di adakan sebuah permainan  yang menggunakan sistem jaringan komputer (networking) dimana cara permainan itu satu sama lain berusaha untuk masuk ke sistem komputer lawan (pemain lainya) dan melumpuhkannya. dari sinilah kemudian orang-orang menamakan sekelompok anak-anak muda yang mengikuti permainanan ini sebagai "Hackers" iaitu sekelompok anak-anak muda yang mampu  melumpuhkan sistem komputer orang.

Pendamba ada try satu style yang hacke biasa buat la.. sama ada untuk menghilangkan bosan atau mendapatkan maklumat..klik untuk besarkan... tu print screen akaun pendamba la.. dan pendamba ada cuba kat satu akaun tadi..ahaks..menjadi.. di mana dalam kes ni hacker akan jadi stalker kita la.. apa kita buat dia dapat taw..kita taip apa apa pun dia akan taw.. so hati hati.. hurm biasa nye aktiviti pishing yang memudahkan mereka mendapatkan maklumat korang.. 


sekian..tapi sebenarnya hacker ni bukan semua nya jahat..ada je hacker yang baik.. tak silap pendamba hacker yng ditahan polis suatu masa dulu atas kesalahan menghack akaun bank kini da berkhidmat under keselamatan negara.. so hati hati semua.. sekian..


<div align="center"><a href="http://pendambamawar.blogspot.com/" target="_blank"><img src="http://3.bp.blogspot.com/-Ku1kh-hDMDc/TgXY20EAXkI/AAAAAAAAAhU/VKdUDuLXYek/s1600/giygyygygy.gif" alt="pendambamawar.blogspot.com" border="0" /></a></div>
p/s ruang iklan masih dibuka..percuma jer.. baca sini.. 
<center><a href='http://pendambamawar.blogspot.com/'>IKLAN</a></center>


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD