PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tanda - Tanda | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


hai korang tentu susah nak faham orang lain kan..eh merajuk ker?tacink ker?susa kan.. ha ni pendamba list kan beberapa senarai apa yang akan pendamba buat law pendamba tacing ngan korang... so take a note please...bukan pendamba ngah merajuk sekarang tapi senang untuk rujukan korang nanti...


1. Pendamba tiba tiba diam dari sesuatu perbincangan
2. pendamba mungkin mintak izin undur diri
3. pendamba tak layan sebarang komen 
4. pendamba tak balas mesej( fon)
5. pendamba masih komen tapi ngan cara lain dari sebelumnya
6. pendamba tiba tiba off chat
7. like komen komen sahaja..tapi tidak komen..


ok da itu jer..senang kan?cam sama jer semua..ahaks...so law nampak pendamba cam ni..biarkan ajer... 


tanda tanda pendamba sayang seseorang


1. pendamba ambil berat tentang diri dia
2. pendamba cuba berborak walaupun dalam otak pendamba ni tak tahu nak cakap apa
3.pendamba selalu mention nama dia secara langsung mahupun tak langsung
4. pendamba cuba buat entri untuk dia
5. pendamba cuba buat apa sahaja untuk memberikan satu senyuman untuk dia..
6..ada lagi tapi biarlah rahsia pendamba...ahaks


sekian...
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

3 bicara cinta:

yunZ said...

bila pendamba tintong pulak macam na..
kahkahkah

Pendamba Mawar said...

haha..yunz mne ada xkn nk tingtong awal2..xley2

A M E ! said...

blog kamu tersenarai dalam ini ..

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/06/ruangan-blog-pilihan-ame-hari-ini.html

jemput laa singgah ya . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD