PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Sifu Pendamba Sambung Belajar? | Mawar Putih

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sifu pendamba nak sambung belajar balik?? kenapa pendamba tak taw..?huh! ye la pendamba sapa nak diinform..ahaks.. alhamdulillah gembira hati pendamba dengar tentang berita ni.. bersungguh sungguh dia nak sambung belajar..pendamba respect dia la.. dengar cita dia nak buat pertukaran pi PUO.. waw...awek cun ramai tu..ahaks...  seperti biasa la bila da bergelar pelajar ni mesti sibuk dengan tugasan la projek la..ahaks..gembira pendamba sebentar... mesti blog dia akan terabai..wakaka.. sempat la pendamba nak bersaing ngan dia nanti...
kayif..apa apa yang bakal kau hadapi..kau hadapi la dengan senyuman ok.. aku taw ko kuat mesti ko top student..ahaks.. ko still bertongkat tu..kelebihan bagi kau agak ada budak kurang hajar ko hentak je ngan tongkat tu...haha.. ok la terakhir dari pendamba..pendamba gembira tengook kayif bersungguh sungguh nak sambung belajar..ni buat pendamba semangat nak sambung degree ni... semoga berjaya SIFU.. 
p/s sapa kayif?sapa sifu?dua dua tu orang yang sama..backlink?tak yah la..dia musuh pendamba juga..ahaks

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

KyêrulL said...

neway.. asal aku masuk blog ko jer.. mesti aku teringat blog aku yg dulu hahaha.. neway thanks yea.. hee :D terharu sgt.. ^.^ nak updated kat blog lagi link hiks3 :D

Pendamba Mawar said...

haha..memang aku cuba tiru ko punya style..supaya kau tak lupa cam ne kau dulu..ahaks..cam kejam jer aku ni..hehe..apa2 wish u all the best dude

Akulah Pak Lan said...

jangan noty2 ya...kah kah kah..

ok aku nak bg tips sket..
1. mengorat lec kalau nak markah lebih..
2. mengorat budak perempuan paling pandai atau rajin dalam kelas..nanti bleh mintak tlg ajar..


ok dah...itu ja..

Pendamba Mawar said...

wakaka...

EYQASARA said...

hihihi.. ingt pompuan.. laki rupenye.. baca entry berkali2... utk pham.. hiihihi...

Pendamba Mawar said...

eyqa??hehe.. compius yang sapa??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD