PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Syarina | Mawar Putih


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Layan lagu ni ea....SYARINA?? siapa pulak ni? kekasih hati Faiz la tu.. oit jangan memandai...hehe... meh nak cerita sikit tentang Syarina ni.. ahaks! nak tengok pic dia?? ok Faiz tunjukkan.. #p/s Faiz da mintak izin ok..

Amacam cun?cute?hehe.. #jangan pandai pandai nak ngorat.. tett..^^

ok sebelum faiz mengarut lagi .. sebenarnya Faiz nak promote blog Syarina ni ok jangan pikir lebih lebih taw.. korang boleh klik gambar dia tu untuk ke blog dia.. meh kita sama sama menolong antara blogger..  Dak Syarina ni da start blogging dari awal 2011 tapi blog dia  tak dapat pengunjung.. so mari la kita sama sama bantu dia bagi semangat untuk dia terus berblogging..

Pada pendapat Faiz la blog dia ley tahan la..ok jugak. cuma ada certain part yang kena ejas sikit.hehe..apa apa pon meh faiz seru semua pi terjah blog dia..sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

10 bicara cinta:

tieka said...

laa...sy cari skanda laki laa..xmo p'puan..heheeh..

Pendamba Mawar said...

tieka>jom la jenguk blog dia..ehehe..mane taw jumpe skandal kat blog dia

kunci locker said...

wah...cun awek ni..haha

syarina syakila said...

wahhh..1st time org wat entry pasal sy...terharu nyer,,hehehe..
pe2 pown thank banyak2 wokey...hehehe..

Pendamba Mawar said...

kunci>aih cun?jgn kaco la #grrrrr

Pendamba Mawar said...

syarina>1st tyme? biarla ia mnjadi knangan trindah dalam hidup awak..ngee

syarina syakila said...

hehehee... wokeyh3..
maceh3...:---------------------)
sonyum lebar da nieeeeeeeeeee....hahahahaha

Pendamba Mawar said...

hehe..:) snyum jgan tak senyum cik adik

I do I need Iman said...

comel ;) pdmba mmg baek ;p

Pendamba Mawar said...

i do i need> zul nkal la..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD