PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tersenarai sebagai orang tersayang

Wah! entri cinta lah tu ada sayang sayang bagai. TITIK!! Tiada lagi cinta di hati ini.haha. kali ni PM nak berbicara mengenai insan yang PM sayang lebih la. nak kenal? 


Nampak? senarai ni? nak kenal?link mereka ada di sidebar PM. wah terima kasih pada mereka kerana menjadi komentar tertinggi di blog PM walaupun ada dua nama yang masih baru PM kenali tapi mereka berada di senarai.  

Eh apa kepentingannya PM buat entri cam ni. Anda tahu apa kelebihan berada di top komentar. haha. PM akan sentiasa berada di blog mereka juga untuk komen penulisan mereka. Ok la. Anda juga ingin tersenarai? rajin rajin la komen entri PM ye. 


Tambahan mengenai promosi butik



second batch ni, bagi yang nak booked sekarang, boleh refer ke :

email: butikfiqra@gmail.com
fon number: 019-5439544 -mas- (sms sahaja)

harga sehelai RM4
harga borong RM3.50 ( 10 helai ke atas )

untuk second batch ni, pembelian borong akan ada gift special

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

17 bicara cinta:

Butik fiQ'Ra said...

hohoho.. tersenai laaaa.. terharunya :)

anamizu kaito said...

woahhh! terselit jugak kat situ??
ni syg lebeyyhhhhh ni PM!! ahakss~






luv,
cik ana

Nisa Greennnpanda said...

whoa~.. sy ke tue? xsgka lak, hehe.. >_<
nk syg kat PM gak la.. ^_^
thanks tau...

..cik gugu.. said...

adess no 2.. heheh msti sbb sy byk cti dr blogging ney.. huhu tape2.. now i'm back ;)

p/s : header cantek..t'goda ai ;)

PutryAin said...

nak nagis ase sebb tersenarai... hekhkeh tq

RinsyaRyc said...

he he... promosi butik pulak eh?

o... cemana nak buat top komentar? he hhehehe

::Mastura Zakaria:: said...

wow.nak komen jugak la..haha.gedik

Amoychanteks said...

hollaaa~~
letak blog PM kat bloglist. :)
senang sikit nak singgah bila ada entry baru..

Eza Boom Boom :) said...

heee, kita baru jee kenal. tak lama lagi, tersenarai la eza jugak. heee. mana la tau kann... :P

faridah nazurah said...

hehe kite takde la.. jarang online sekarang

shiema sufian said...

shiema selalu jeh komen dan baca belog pm TP TAK SEKERAP DIORG LAH (:

widiea azira said...

sy ade sedikit bngga d ctu yer..haha

Miss Purple Ungu said...

x sangka ada gak nama kita kat situ
btw, thanks PM #sambil wink wink ;)

Miss Nadya said...

adeh..kenapa nad kalah ni..xboleyh jadi ni..kene komen kuat2 nih..:)

mood :: pilihanraya..

Original CikTeddy said...

salam..hai sy le tu yg no 1..haha

I do I need Iman said...

tahniah ;)

Cik Asma BLuppy said...

alamak! takde dlm senarai.. malu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD