PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tak Tahu lah!!

Nak update apa erk? bila mood da kelaut tambah badan penat penat ni PM pun tak tahu nak tulis apa kat entri. Haih Adus mengeluh lagi . Jangan mengeluh PM dia bukan milik kau lagi.. eh silap bukan soal cinta la. Tapi mana hilang idea idea PM ni. oh ya tadi nak tulis pasal awek tu pakai baju nipis pastu pakai plak bra yang ada polka dot. memang jelas kelihatan la walaupun dari jauh. Adus Tajam betul mata ko PM oi. TERnampak ok.

Pastu tadi terus cancel nak cek mata sebab rasa mata ni cam jelas dan terang lagi. haha #nakal betul PM. Dan PM nak tulis pasal kauntar AEON , taw la khamis separuh hari je kerja tapi tak perlu la bukak satu kaunter untuk pembayaran. Geram jugak la bila kena berdiri selama sejam setengah semata mata nak bagi duit kat kaunter tu. Kalau ambil duit tu cam berbaloi jugak la.

Pastu niat dihati nak tulis pasal perempuan tu, dia kena rogol, silap dia sama sama nak tapi sekarang dia bersedih sebab pakwe dia dah putus ngan dia. ha cam ner? PM cakap kat dia buat la laporan polis. tapi dia takut, takut ibu bapa dia tahu. Pulak, buat projek tak takut Allah tapi ngan mak ayah takut. PM simpati gak, sebab dia termakan pujuk rayu lelaki tu. umur? budak sekolah je pun, adus rosak rosak. tak tahu nak cakap cam ne lagi. sian dia.

Itu je la, takde idea la... korang bagi la idea sikit..

Lagi niat nak tulis pasal eksiden kat kawasan berhampiran rumah PM ni, ala ada dalam metro semalam, kereta honda terbang ke seberang jalan jatuh atas kancil . 4mati, persona yang langgar belakang tu cedera je. PM pun pelik, PM gi ar kat tempat eksiden tu, cam pelik sebab honda tu boleh terbang kat seberang jalan.ada tinang lampu plak tengah tengah tu. fuh cam filem la kan. apa apa pun takziah buat keluarga. kasihan kat kereta kancil tu,tak salah apa apa tapi terima padah, kereta honda tu plak bawak laju nak 'test' kereta agaknya.


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

16 bicara cinta:

Nizam Ijam said...

aku pon dah hilang idea..haha

Eyda Syahida said...

aku dah lame hilang idea... hahhahaha

widiea azira said...

kancil kan kecik,sibuk duk maen ats jalan lak..haha

khainisa said...

Hellooo..kamu sudah ditag. hahaha. jom join!

http://beauteoussa.blogspot.com/2012/01/candid-photo-giveaway-by-fitryna.html

fierul said...

ala tak de idea gak la PM ..
kpla otak pnuh gan stdy je . hehe

PutryAin said...

putry pun hlg idea..
oit yng budak sekolh tuuu tau tkt ngn mak ayh..mse wat tk tkt lak.. tk pikir pnjng tuuu

Original CikTeddy said...

tkde idea tp entri ni kuar jugak..ekeke

era kecik said...

era pon sokmo tak de idea nak hupdate.. haha

Cikgu Ma said...

salam jumaat PM...lama tak jengah sini..(walaupun saya bukan blogger yg dikenali ..hehe)

jaga hati-jaga pandangan =)

ieyza afieyna said...

amboi.... huhu,,,


ala x de idea tulis jugak kn..huk2

yad'z said...

idea idea ku seru namamu... btw...

first, tajammnye mata abang nampak benda2 macam tu kan. hahaa

second,. dah tau buat dosa, kenelah tanggung.

third, kesian kancil tu. dah ajal, takziah.

saya cello191 said...

xde idea..tapi banyak ja isi dlm entry nie...^^

Miss Purple Ungu said...

idea oh idea...
di manakah dikau menghilang ^^

Aesya Zealous said...

ade la ni idea PM.. berupdate la jugak kan. heee

Nisa Greennnpanda said...

dlu penah ckp sy nie byk idea..
tapi~......
sy pun dh makin kekeringan idea..
huhu~.. ">_<

anamizu kaito said...

subhanallah dahsyatnye eksiden tuh.. smpai terbang sblh jln sane???? tak sggup tgk org eksiden :(







luv,
cik ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD