PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tersenarai blog yang dihack

Hai pembaca blog Pm nak update ringkas mengenai hack, PM sedar tujuan hacker hack blog tu nak tunjukkan kelemahan keselematan blog korang. Dan hacker tak buat untuk tujuan bukan bukan. Apa apa pun PM tetap respek hacker sebab mahir untuk hack sesebuah blog. 

Apa kaitan ngan blog PM, hurm PM tak tahu manusia mana yang sudi berlakon menjadi diri PM menawarkan diri sendiri untuk dihack. PM tahu hacker yang hack blog tu mesti tahu macam mana cara nak detect siapa yang komen entri tu kan? tolong la bagi hukuman kat orang yang sudi menyamar jadi PM kat entri tu. 


Macam mana PM tahu ni? PM check traffic source terkejut la tengok pengunjung dari satu blog ni ramai giler, pi tengok apa yang mereka buat hingga ramai yang datang blog PM, PM pun pertama kali masuk blog tu. tengok tengok ada seseorang yang baik hati sangat mintak blog PM dihack.

Harap hacker tu dapat kesan la kerja sapa ni, busuk hati sangat dengan blogger lain. Mungkin dia nak merasa blog dia dihack kot. Sejujurnya PM memang nak marah kat sapa yang buat ni sebab PM tak kacau blog orang pun tapi ada je yang tak puas hati. tapi apa guna PM marah dia, nanti PM jadi satu level cam dia ni.

Harap harap hacker pertimbangkan dulu er kalau nak hack blog.. terima kasih hacker. guna kelebihan korang untuk membantu ye. Dan boleh la kalau nak test power kat orang orang "kedengki" seperti diatas tu. PEACE HACKER

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

35 bicara cinta:

Miss Honeys Hasdi said...

sabar jela err.... :)

yad'z said...

ish2.... ape lah....

Diyana Ali said...

apa ni ? rajin sgt org tu . macam dapat gaji hack2 :)

Ku Azhar said...

waaa...sabo je la..

ascil.punye.lah said...

dah kenapa pulak lah budak tu menyamar jadik pm.motif?

Nisa Greennnpanda said...

whoa~...dahsyatnye..
igtkn PM b'gurau je bile nmpk status PM kat FB, kate blog PM bakal dihack..

sape la org tue eh? xbaik btul.. arap2 org tue yg kne hack blog die, bkn PM... sian PM... ">_<

dyabunga said...

pAtotnya hack yg dngki dengan pm tu.. baru berbaloi hack...hehe

Selendang Merah said...

kejam sunggup depa tu..sabar yew PM..kalau depa wat nt depa sendiri pon akan dapat balasannya.

Original CikTeddy said...

lorh..ape daa..dengki ngn pm le tu..

cik najihah said...

phew..seram jugak

Saddila said...

dia jeles tgk PM lettew. kan ?

faridah nazurah said...

Perghhh kureng asam sungguh si pendengku tu..

cik ika said...

err,,ta skue hcker2 ni..aish~~

gades pelik said...

huhu sape la mendengkikan diri die pada pm..dia jeles dgn pm ler tuh..sabo yup

p/s ; teringin nak blaja meng;hack'

e-lyana said...

isk2, sian ABG PM :(
sapalah yg dengki bebenor 2 =.="

izah :) said...

kesian abg PM ..sabar je lah dengan orang dengki macam tu ..

Diyana Norman said...

biasalah... phd kan... perasaan hasad dengki..

Eyda Syahida said...

erkk! kes dengki kot...

ieyza afieyna said...

setiap perbuatan jahat ada balasan nye.. sabar k.. ;)

wanie said...

ada ke patut suruh org hack blog org lain..dengki kejadah namanya tu

PERNAH KENA TIPU DENGAN KAWAN TAK?
TAK PAYAHLA KAWAN DENGAN ORANG MACAM NI..
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/01/tak-payah-nak-tipu-pasal-life-sendiri.html

era kecik said...

dengki ke tu?

apa lar nak main hack2 blog org ni.. hish!

Rosalia said...

ish tak bek btlla. kesian pm

nasha sanza said...

kejamnya! saya pun takut jugak benda2 nie..so saya perlu berhati-hati jugak..susah nak puaskan hati semua orang...kena annouymons tu adalah..=)

Edy Fee said...

hurmm risau gak aku bab hack2 ni.huuh nanes woo klau hilang blog

fierul said...

wahhh jenis cmnie pon ad ke ? hish truk tol ..

yunZatie said...

besa la retis

Azmi Khan said...

backup la pe2 yg patut......

PutryAin said...

lorh bakal de hack? sabar je la huhu

kim heeruul said...

perhhhh..kejam gila...

..cik gugu.. said...

baru sbln gugu tgl dunia blog da mcm2 jd..

hafizudin said...

tumpang tanya.
kau ni perempuan ke lelaki.

SOUTHERN TERRITORY said...

original text dari anon tu.
admin buang yg di mark kan

BLOG MCM SIAL..TAK BEST.. "BUSUK2 DOREMON BOROI"
BUSUK GILA KOMEN NAK SURUH ORANG MASUK SANA LETEW.. TAK MALUEW LETEW.. BUSUK

tq. goodbye

SOUTHERN TERRITORY said...

blog - BLOG SERIUS
tag - Serius Shit - -=P3S4N4N D4R1 C0D3BR34K=-

Nana (phoged) said...

eh..mcm ni pun adaka??

anamizu kaito said...

tudia..punyela dengki kat PM ea..ish3





luv,
cik ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD