PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Let's FUCK ,forget your EGO

hai pembaca blog PM, mood blogging PM da hilang tak tahu kemana menghilang ,mungkin dibawa bersama angin yang bertiup kencang di sini, atau hanyut dibadai ombak yang rancak bergelora. Mungkin PM memerlukan sesuautu.. atau..... seseorang untuk memberikan PM semangat untuk menulis. Sedar tak sedar penulisan PM sekarang kian jatuh. 

Tapi kali ini PM masih lagi cuba mengumpul sisa sisa semangat yang ada untuk meneruskan menulis blog. Apa jua yang berlaku PM harus menentang sikap PM sendiri. Jutaan terima kasih pada blogger yang masih sudi berkunjung dan meninggalkan komen pada blog usang PM ni. PM masih tak tahu apa masalah CELCOM , perkhidmatan yang diberikan sangat sangat sangat....tak mampu dilafazkan dengan kata kata.


Berbalik pada tajuk, wah! panas betul tajuk PM nak ajak orang FUCK. ye memang! tanpa ragu ragu PM harap anda buang EGO anda bila PM ajak anda FUCK dengan PM. Sejujurnya PM sangat suka bila seseorang yang PM baru kenali selesa dengan perangai PM yang nakal ni. Permintaan PM hanyalah buangkan EGO anda untuk FUCK dengan PM.

EGO atau maksud sebenarnya Evil Genius Organization adalah satu perasaan yang seringkali dikaitkan dengan keangkuhan seseorang. Bukan PM je tak suka orang yang EGO bahkan kalau ditanya 100 responden pasti 1 dalam seratus yang menjawab ya. Itu pun manusia yang ego dengan diri sendiri. Sebenarnya setiap dari kita ada ego masing masing, kerana kita pasti akan tetap menyokong apa yang keluar dari bibir kita. Dan pertahanan yang kita lakukan atas kata kata kita ,itu adalah EGO. Tapi untuk kali ni PM mintak anda buangkan EGO anda .

Sesuatu yang sukar untuk dilawan adalah orang jahat?syaitan?bukan itu senang untuk dilawan. Perkara yang paling sukar dan seringkali membuatkan kita gagal adalah nafsu kita. NAFSU + EGO satu kombinasi mantap untuk menghancurkan FUCK. Percayalah kerana dua elemen dalaman diri kita ni pastinya FUCK yang PM mintak akan hancur dalam sekelip mata.

FUCK atau maksud yang PM cuba sampaikan adalah Friendship U Can Keep , persahabatan yang anda boleh simpan, percaya. Itulah FUCK yang PM maksudkan. Lupakan EGO anda dalam persahabatan kerana itu mampu menghancurkan Persahabatan yang kamu bina bertahun lamanya hanya dengan sekelip mata.

Menjadi keinginan seseorang bahkan PM sendiri yang menginginkan persahabatan tika suka dan duka. Berkongsi perasaan gembira dan sedih. Tidak hadir hanya ketika kesunyian. Tidak muncul hanya ketika memerlukan, tidak pula tercipta ketika dalam kesulitan dan kesusahan.

Jadilah seorang sahabat yang membuatkan seseorang menitiskan airmata semasa kehilanganmu, jangan pula menjadi kawan yang membiarkan temanmu menangis sepanjang kehidupan mu.renung renungkanlah...sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

19 bicara cinta:

Kamil Kahar said...

da xde perkataan len ke yg membawa erti friendship...LOL...

kim heeruul said...

jom kita F.U.C.k..
keh keh keh..

NiaLidia. said...

lets FUCK together ;)

nasib baik nia dah cukup umur. fuhhhhhhhh :D

PutryAin said...

alhamdullilah nasib baik cukup umur baca entry nihhh..

Jom fuck together gether

reenapple said...

it's normal.. sometimes people need to take rest on what they do.. especially blogging..

chill..=0

Original CikTeddy said...

bahaye ni kalo org yg x faham..huhu

Norlida Ramli said...

huhu..nk cr kwn time susah mmg pyh..tp masih ada lg :)

ego tu setiap org ada tp kena pndai control la..huhu

anamizu kaito said...

tudiaaaaa FUCK wo! ahakkkkss..
emmm mcm euuwwww plak bile nk sebut FUCK..hahaha





luv,
cik ana

widiea azira said...

sahabat segala galanya..kdg2 bnde yg family xtaw tp sahabat yg taw dulu..knp? sbb sahabat yg baik adlah sahabat yg d percyai..

ayiel said...

jom F.U.C.K~~~

err tak berani nak sebut, berani tulis je hehe

ieyza afieyna said...

xnak mencarut.. haha

Miss Purple Ungu said...

FUCK = Friendship U Can Keep
FUCK = Fokus Untuk Capai Kejayaan ^^

..cik gugu.. said...

gugu tgh FUCK mggu ney ;)

*fokus utk capai kjayaan.

Nerdy Zuera said...

:) FUCK bersama :)

aku shafiq said...

ish ... ingat ker fuck yang tu .. uhh3 .. dasyat ar tjuk .. hehehe ..

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/

Azmi Khan said...

sempoi....
sila jgn fikir bukan2 ye....

ieyza afieyna said...

anda di tag ;)

http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Amyra Azhar said...

alamak blom 18 tp terbaca. nsib baik tk pengsan n_n'

ok, frenship :D

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

hurrmmm teruskan semangat ye PM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD