PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Group Apam Polkadot | Geng FiQ'ra

Hai pembaca blog PM kali ni PM nak kongsikan satu idea untuk kumpulan PM sempena aktiviti ke 9 untuk Geng FiQ'Ra. Alhamdulillah kita sekumpulan akan berkomunikasi dan berkongsi pandangan juga walaupun masing masing tidak dapat berinteraksi pada masa yang sama. Jadi kali ni PM nak kongsikan satu idea dari PM untuk logo dan banner kumpulan.

Tagline yang PM pilih adalah .. "resepi kita kejayaan bersama" kalau diikutkan tagline sebenarnya salah satu cabang untuk promosi dalam pemasaran. Kenapa PM pilih ini? kerana ringkas mudah untuk diingati. Itu lah tujuan tagline untuk memudahkan orang ingat siapa KITA. Dan kenapa PM pilih perkataan resepi? kerana kita kumpulan berdasarkan makanan.. Apa resepi yang perlu ada untuk menghasilkan apam polkadot yang cantik dan sedap. sinonim dengan kumpulan kita, apa resepi kita untuk bersaing dengan kumpulan lain? itu la rahsia yang akan menjadi kejayaan dalam satu kumpulan.

Logo beserta nama member juga tagline.

Logo kumpulan

Banner kumpulan




Tentang lagu? liriknya amacam?member da ada?

Jom bagi pendapat tentang idea PM.


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

Mya Dixxeose said...

wahhhh:) lawa la abg pm :)

[ wanni ] said...

cantiknya banner~ Kreatif !

nasha sanza said...

comel la dan kreatif..:)

hazz death said...

cantik.. ^_^

kim heeruul said...

lu bersungguh2 untuk group..

Qienah said...

semua perempuan group ni ye.hihi..mmg brsungguh2..bgs..:)

Original CikTeddy said...

haha..mya ckp pm lawa?aww!huhu
gudluck tuk group pm,nnti group cik lawan pm.hik3

Muna said...

Assalammualaikum..
Bersemangat sungguh group abg PM kita ni ye :) Muna pun bersemangat gak ni :) hee.. baru hantar gambar pd ketua. tgah tunggu yg lain2 pilih :) hee.. do visit my blog :)

Eza Boom Boom :) said...

PM oh PM~ hee, terus maju okiesss! :D

ieyza afieyna said...

macm best je.. menyesal x join geng tu aritu.. bz aritu..huhu..

PutryAin said...

waaa hebatnye...

Miss Purple Ungu said...

comeynya banner n cupcake tu ;)

era kecik said...

apam tu nampak sedap :)

>> nak curik apam turrr .. >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD