PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Geng FiQ'Ra , korang ada?

Hai pembaca blog PM, tahun 2012 PM mulakan entri pertama untuk tahun ni dengan entri berbentuk pendapat. kali ni PM tak mahu berbicara panjang lebar kerana Internet masih lagi cemburu pada diri ini. PM hanya nak mintak pendapat mengenai hasil kerja PM. Ya animasi di bawah ni. 




Kenapa PM promote sangat Geng FiQ'Ra ni? Anda join dan anda alaminya sendiri. Tapi PM alpa sebab buat boys je.haha. maaf ye geng.


credit : Afina Rahmat untuk doodle.
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

12 bicara cinta:

NaIaDHaNnI said...

doodle tu comel! suke2. hanni dtg follow PM :))

Rosalia said...

cool PM! nak join tapi lps ni dh jarang berblog ssh la nty tak dpt update :(

RinsyaRyc said...

wa.. boleh gerak-2...

AiRul said...

wahhh~! PM! comel nyee!!

ascil.punye.lah said...

mak aih comelnya!

..cik gugu.. said...

cumil3~~~

◕berlygerly◕ said...

comeylnya ~ suka ! suka !

Myza Sam said...

yeah kita satu GENG :) GENG fiQ'Ra besh !

Nurin Najwa said...

PM ! Comel lahhh , jelez niy . Buatkan untuk Nurin satu . Boleh ? Ekekekek ~

afina rahmat said...

thnks and cute ^^

sporting betul kan semua ahli GF ?
dah jatuh hati pulak.hehe

era kecik said...

comel doodle tu.. >_______<

❤nur' amalina❤ said...

blog ni , awesome! saya suka biru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD