PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Jatuh hati pada isteri orang

Hai pembaca blog PM, masih ingat ayat ni " Lama tak pergi perpustakaan?" pastu PM jawab "tak dapat tumpu study la kat situ" akhirnya insan yang ku cari selama 4 tahun kini telah PM temui. jom layan iklan ni untuk mengenal pasti siapa yang PM maksudkan.

eh silap plak ..ni kekasih lama PM


Nur Shahida Rashid nama yang diberi, wajah ayu nya menambat hati sesiapa saja yang melihatnya. Tapi dia da kahwen. Frustnye PM. Kena cari insan lain......

Jatuh hati weiii


 fuh luluh jantung

tu dia ada mawar. adus teruk betul PM ni jatuh hati kat isteri orang.dah PM lupakan dia walaupun dia pernah memberikan cahaya dalam hidupmu dulu.sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

16 bicara cinta:

Cik Asma BLuppy said...

fuyooo... lawa nye! high taste.=)

Eza Boom Boom :) said...

wasehh :) cantik laaa. hee. PM join je mana-mana group cari jodoh kat fb tu. hik3.. mana tau dapat yang lawa lagii :P

Nunaayat said...

wahh...cntik....:)

Ana NabilaNabela said...

Cantiknyaa...
PM kena cari calon yang muka seiras-iras mcm dia ni.

mas saari said...

uih bahaya ni jatuh cinta kat isteri orang...heheheeee

PM kena cepat cari calon ni!

Ummi_R❀salici❀us said...

sapa nama dia PM...? model iklan tu ke?

PutryAin said...

ee wajah putry ade dalam ni la.. hihihi malu la :P

Noraien said...

lawa nyeee :D

abam,adik tag abam tok contest nie,meh join :D

http://azien-ilalalaaa.blogspot.com/2012/01/pictures-of-year-2011-contest.html

fierul said...

perh hebat ...

Hawa Ahmady said...

cute + cantik..!! taste tinggi..! hehe

msredcheesecake said...

Msred tak kenal la dia, tp mmg cun....

kim heeruul said...

terbaik siot.

..cik gugu.. said...

owhhhh ini dy ..............

Diyana Ali said...

cantik, comel, cun laaa :) huhu

Nisa Greennnpanda said...

mmg die cun pun.. sy slalu aje lari gi kat tv kalo iklan nie kuar, mmg suke gile aa iklan nie.. >_<

lgu pun best, hihi~.. ^_^

anamizu kaito said...

die nih..hehe..comel+cantek+ayu je die :)






luv,
cik ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD