PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Segmen Trafik 5k Dalam sejam

Hai pembaca blog PM kali ni PM teringin nak buat satu segmen yang diberi nama Dapatkan Trafik 5k Dalam sejam dan 20k Follower dalam sejam.Menarik kan? Nak cuba? jom la sertai PM.

Syarat syarat

1. Follow Blog PM.
2. Komen entri ini.
3. buat satu entri berkaitan segmen ini dan tag sekurang kurangnya 20orang kawan. Pastikan mereka join segmen ini.
4. Paksa kawan kawan follow dan komen entri ini. 
5. Klik segala iklan yang anda di blog ini.
6. Like entri ini
7. Buat satu entri baru bertajuk " Traffik 5k keuntungan untuk PM" dan backlink kan ke entri ini
8. Siap.
9. Tarikh tutup. Bila PM rasa nak tutup

Amacam senang tak? jom la join.hahaha . Pikir 14 kali dulu kalau nak join ok. ni bukan segmen saja je PM nak buat kiasan sebenarnya. Korang oooo korang, PM tak salah korang nak join segmen up traffik ke up follower ke. Tapi cuba fikir sikit kesan kesan yang bakal anda terima. 

Positif dan negatif dua kesan ni memang wajib ada. Tapi PM rasa tak berbaloi kalau korang join segmen macam ni acap kali. kalau sekali dua tu ok la. tapi kalau tiap tiap segmen cam ni korang masuk apa kelebihan korang dapat? kecuali korang dapat follower yang meningkat secara mendadak. Tapi respon terhadap penulisan anda kosong.

Nasihat PM untuk anda, perbaiki penulisan anda. Dapatkan point point yang boleh menarik orang datang ke blog anda. Memang anda tak boleh maju secara drastik, tapi anda akan tersenyum nanti melihat hasil usaha anda. Orang yang tidak pernah bertemu kegagalan tidak akan pernah berjaya dalam kehidupan.sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

23 bicara cinta:

fiQ'Ra said...

segmen.... nak join

Azmi Khan said...

sy tak suka....
nak ade followe dan traffic tersendiri.....
wat pe ade follower tp sekadar nak kasi nampak beriban2....

Original CikTeddy said...

thats right bebeh..cik pon kurang join segmen skrg..mls =)

PutryAin said...

adoi pm terkejut traffic sampi 5k dalam masa sejam... dalam hati biar betul segmen gini.. then kene tag 200 followers oohhh sangat mencabar punye segmen..kehkehkehkehkeh.. betul... followers je naik mendadak tapi entry kita tak dop respon... kan??

Nerdy Zuera said...

20 atau 200 ?
perghh.. kalau 2 orang pun, jenuh cari nak tag sapa...

Gadis mutiara_Solehah said...

Syarat dia buat orang pikir beratus kali,haha=p

Azzah said...

sekali tengok syarat kena tag sampai 20 orang terus cancel nak join...(ni pun kiasan jugak..)

Diyana Ali said...

yeah igt betul2 td, terkejut tgk syarat2nyaa. :P

Selendang Merah said...

terbaek PM..ahak2..sm terkejut ingt betul td..haha..bawu nak join...giler follower leh cecah puluh ribu

Eza Boom Boom :) said...

Pendapat Eza, eza memang akan join je. Tak kesah la apa segmen sekalipun. Apa yang senang or tak menyusahkan Eza join je. Kalau tak bawa benefit kat Eza, at least boleh buat penganjur tu hepi. Eza suka fikir positif dengan segmen macam ni. Kalau penganjur tu buat segmen cenggitu dengan niat tak betul, itu terserah kat dia la. Hati manusia tak sama. Eza sebagai peserta ni hanya menyokong tanpa mengharapkan any benefits towards myself.

Arra Ahmad said...

asal nak join..tapi..fuh..tag sampai ramai cenggitu.? xjadi la..hehe

kim heeruul said...

betul tu..setakat follower je tambah baik tak payah..

Noraien said...

Adehh,mencabar punye segmen nie.errr,maaf ea abg sebab tak dapat join :(

watpe dapat follower bnyak tp tak respon bhgian entry .selalu datang pon just bnyak cakap ifollow u.please follow me back .

Maaf :(

reenapple said...

yeah.. usaha tangga kejayaan.=)

Miss Nadya said...

jap eh..datang sini nak ..curi banner..sekian.>:)

msredcheesecake said...

Melampau tul syarat segmen ni ... Hhaaa.... Msred dah lama tak join segmen....

apix said...

he3 .. confirm letih nak mnge-tag blogger2 lain ..

serius terkjut ,, hua3 ,,

fatin amalina husna said...

fuiyooo..trafik 5k??
xpa2..nnti rajin husna join..^^

fierul said...

erm lebih nak pkomen je skrg nie ..

p/s : sedikit sebanyak blog sy maju sebab awk la PM :P

Amoychanteks said...

nice tips PM. banyaknyer kena tag. sampai 20 orang. seorang pun dah malas..kalau takde kena tag, baru suke nak join. hihi..

fb : http://www.facebook.com/amoychanteks

ieyza afieyna said...

kadang2.. org buat segmen mcm tue sebb kekangan masa... bila seorang2 blogger buat segmen at least ade jugak benefit nye mcm yg abg ben ashaari pnah ckp.... klo blogger semua xnak join , mcm sombong la pulak kn.. x nk support la katakan... biar la seseorang tu ada cara nye sendiri.. melalui cara.. yg join tu dorg nak join kn... mesti dorg RELA... bukan TERPAKSA... kalau rasa diri x nk join xape.....

DianaAzis said...

Yup, betul sangat-sangat. Sejak saya berblog ni, saya memang jarang nak join mana-mana contest atau segmen..dah macam-macam sangat segmen sampai pening kepala. Saya pun masih baru dan bertatih dalam penulisan ni..menarik sangat entry ni :)

Miss Nadya said...

pergh..den gilo...hehe..tak dapek juin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD