PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Mak!! Nak Pakai tudung jugak.

Hai pembaca blog PM, haih buang tabiat ke PM ni nak pakai tudung?oi ko lelaki oooooo.. Ok la kali ni PM nak promote barang yang mungkin diminati oleh para gadis sekalian. Ala PM tahu blog PM ni ramai pengunjung perempuan je.haha. Jadi PM amik kesempatan ini untuk perkenalkan satu blogshop yang PM pasti harga jualan dan promosi nye lebih murah, hebat , jimat, serta menarik minat anda sebagai pembeli serta pengguna.

PM taknak cakap banyak sebab PM nak share dua promosi hebat. sempena Raya Cinta.. eh silap.. Raya Cina ni . Jom kita usha barang, kita survey harga,berminat boleh tempah barang tak berminat? tengok saja tak kena bayar. Blogshop baru. Barang baru, Promosi baru.semua baru. Tak singgah rugi, dah singgah pasti tertarik hati.jom jom jom....

Promosi pertama INNER BAWAL

Harga Promosi:
1 helai: RM6 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak )

Harga Biasa:
1 helai: RM7 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak )


Harga Promosi:
3 helai : RM18 + post  ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak ) 
free 3 pcs BROOCH ribbon untuk pembelian 3 helai inner bawal :)



kod: f00001
status: hanya sehelai available

kod: f00002
status: booked

kod: f00003
status: available

Pilihan warna seterusnya di SINI
http://butikfiqra.blogspot.com/2012/01/1-inner-bawal-promosi-pembukaan.html


Promosi kedua Shawl Cotton Exclusive


Harga Promosi:
1 helai: RM10 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak )

Harga Biasa:
1 helai: RM12 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak )

setiap helai pembelian shawl cotton exclusive, akan mendapat free 1 pcs brooch ribbon :)

kod: f00010
status: available

kod: f00011
status: available


kod: f00012
status: available

Seterusnya di
http://butikfiqra.blogspot.com/2012/01/2-shawl-cotton-exclusive-promosi.html

Usah segan usah malu, usha barang dulu. Pilihan anda.. 
Promosi dibuka sehingga
10 Februari 2012..

untuk tempahan

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

16 bicara cinta:

Miss Honeys Hasdi said...

macam menarik tapi tak pena nmpak org pakai lg tue.. nak ke tidak ye.. huhuhu #konpius2 hihihi

Cheek Eyka said...

i ilke it~~~~~

Gadis mutiara_Solehah said...

wah maju geng fiqra^^

EZAD AMIR said...

aduhh..aq xdop gf ar..nk bli kt umi aq kan tkot abah aq nk jugak...
ekekekeek...
xleh gop ar bli..usha2 jah..

Eza Boom Boom :) said...

promotion la beliauu.. Hee. postage ke sarawak tu lebih mahal dari barang yang dibeli. Heee.. :P

p/s: Smart giler la header. Tambah comel dengan kehadiran doraemon. Keh2.

cik ika said...

pm blikn ika shawl plz..heee~~

Aida Omar said...

cantik shawl yang petak2 tu ^^

PutryAin said...

cantik gk inner bawal ni

widiea azira said...

jualan purdah ade??

2EV1 said...

nice ! :)

saya singgah sini ,

ash-tsukidate.blogspot.com/

fierul said...

sy nk g order la .. hehe :)

Original CikTeddy said...

mmg brbaloi la hrge die..kui3

confdeb said...

cantik tudung nie..:)

msredcheesecake said...

Sesuai tak untuk mama budak? Hheee....

anamizu kaito said...

cantek3!!! =)






luv,
cik ana

Nisa Greennnpanda said...

ape kate PM borong sumer shawl nie..
pastue hadiah kn kitorg awek2 comel GF..haha.. XP

bg mak PM ke..kn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD