PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Senyum Secomel apampolkadot | Geng FiQ'Ra

Hai dalam keadaan Pm terpaksa mengejar masa untuk bersaing, Pm cuba siapkan entri ni sekemas mungkin. Berikutan Group FiQ'Ra telah membahagikan member kepada beberapa kumpuluan untuk memudahkan kami menyertai aktiviti seterusnya di Geng FiQ'Ra. Amacam ? Agak bersistematik kan? jadi Pm telah dilantik untuk menjadi ketua untuk salah satu kumpulan. Walaupun sibuk komitmen kena bagi jugak kan. Jom PM kenalkan ahli kumpulan APAM POLKADOT.


Aqidah Nuwairah ☜♥☞ http://iniblogciknuwairah.blogspot.com/
Aziera Adenan ☜♥☞ http://ierasukamenaip.blogspot.com/
Anis Haniz ☜♥☞ http://honeyzhasdi.blogspot.com/
Hafizah fitrah ☜♥☞ http://izamindorayakis.blogspot.com/
Nurin Najwa ☜♥☞ http://qesahsaya.blogspot.com/
Intan Syazwani ☜♥☞ http://msyarz.blogspot.com/

Buat masa ini Tagline Dan Logo yang telah kami pilih seperti berikut.

Tagline: Senyum Secomel Apampolkadots.

Mungkin entri ni tak sekemas group lain kerana masa amat mencemburui PM, untuk aktiviti pertama kumpulan PM, PM akan buat icebreaking untuk mengenali siapa anda. Supaya mudah untuk kita mengetahui kelebihan dan kekurangan masing masing. sedikit sebanyak dapat melakukan aktiviti aktiviti untuk mempertingkatkan kumpulan kita dalam persaingan dengan kumpulan lain. Selain itu kita kana membincangkan balik mengenai logo dan tagline baru mungkin ada lagi cadangan dari member lain. Harap member semua dapat memberi kerja sama.. Terima kasih


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

LaLa said...

comelnya apam tu :D

NazuerahAzhar said...

1 lelaki. 9 wanita.. eceywahh..

CikNuwairah said...

yeahh!!hidup APAM POLKADOT..
~senyum secomel apam polkadot~..<3..

fiza nurani said...

Pokodot pokodot :)

msredcheesecake said...

Best jugak ada group ni.... Best tak?

PutryAin said...

wah terbaikkk

Miss Purple Ungu said...

comelnya tagline group PM ni hehe :)

Lea Isnawi said...

teringin nak makan apamdotdot

Diyana Ali said...

yana rasa dah okay tagline tu . kita teruskan tp kalau ade idea lg kita bncg :)

Miss Nadya said...

group pizza masuk sini..:)

narumi sakura said...

ohh sngguh kawai!!>_< (meleleh air liur tgk apam tu :p)

Nisa Greennnpanda said...

wah.. PM dikelilingi gadis2.. ^_^

gud luck & all the best apam polkadot~!!!

from: leader aisukuriimu, ngehehehehehe... XP

Original CikTeddy said...

tutti frutti lg sedap dr apam.haha

Budakboy said...

SAya nak join group apampolkadot yang chumell boleh =)

anamizu kaito said...

tiap kali nmpk apam polkadot.msti cik ana teringat PM..hehe







luv,
cik ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD