PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Berhanti Blogging

Hai pembaca blog PM, rasanya masa da tiba untuk berhenti kot. Idea dah hilang dihempas ombak di pantai, sejujurnya PM dah hilang idea nak menulis pasal apa. Cinta? cinta cinta cinta diri sendiri tak bercinta nak menulis bicara cinta plak. Mana la perginya idea. Banyak sangat PM guna otak nak pikir benda lain.


Seminggu dua ni badan tak larat giler tambahan duk bantu bantu renovate umah. memang otak beku nak fikir idea idea bernas. apa apa pun PM ucapkan terima kasih pada yang sudi jejak dan komen entri PM. tunggu la semua da ok baru PM boleh menulis macam dulu. best menulis masa idea banyak.

Kadang kadang teringin gak nak tutup blog tapi bila pikir balik, nanti cam ne nak stalk cikgu lagi, macam mana nak luah perasaan lagi, macam mana nak kenal kawan baru lagi kalau takde blog. Eleh FB kan ada. PM bukan artis FB post "hai" dah dapat beratus like dan komen. PM hanyalah facebooker yang picisan. blogger pun picisan gak.

Bab tutup blog ni, hurm nanti la risau gak takut PM tutup blog sekarang tuptup bukak balik automatik jadi pendambamawar.com.hahaha Angan angan beb PM nak maju gak cam orang lain, Tapi idea PM tak setanding lagi dengan orang lain. masih banyak kena belajar. Maaf merepek dalam entri ni. mekasih pada yang masih sudi jenguk blog picisan ni.

saya memerlukan ketenangan dan sumber inspirasi..
hehe
dan kenapa jadi berhanti bukan berhenti? sebab tu maksud dia berhati hati dan berhenti.hahaha.. berhati hati nak buat entri baru..atau berhenti blogging...ramai blogger baru.kena bersaing ni

Teringat pada satu madah :"sesungguhnya janji Allah itu benar, Dia tidak akan mengubah nasib umatnya, melainkan kita berusaha kearah perubahan"

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

23 bicara cinta:

Arra Ahmad said...

tulah..rasa camtu gak..nk stop blogging la..aci tak?

CikMai said...

jgn la stop....tak syg ke blog ni..cian diaaa

Rosalia said...

rehatkan fikiran dulu insyaallah semuanya akn kmbli spt biasa nty

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu jgn la tutup, zuan pn ad pk nk tutup dlu.. sebab tak ada masa nak update..then pk blk, wat pe nak tutup an? sbb blog ni leh dijadikn medium untuk berhubung plus leh wat pahala lagi kalau entry kita tu bagus untuk kegunaan semua :D

Original CikTeddy said...

blogging x smestinya update hari2 la pm..ok je kalo pm nk rehat dlu =)

PutryAin said...

ingat pm tyo td berhanti hihih :D

farisya risya said...

jgn la tutup pm..:)

Nizi Network said...

Salam , camne income bro dari blog nie ? OK @ x ?

Lea Isnawi said...

ala nanti2adela tu mood

g holiday dulu

hihi

cik najihah said...

normal la tu pm..fara pon selalu gak ase cmtu tapi nanti lae2 mesti syg kat blog ni hihi..keep on blogging k. tu ramai fans pm tau hee

ieyza afieyna said...

ieyza pun kadang-kadang rasa mcm tu gak. sebab blog ieyza bukn ada input pun.. haha.. tapi saja tulis untuk diri sendiri, so far alhamdulillah gak, walaupun entry sal diri sendiri tapi ada yg sudi komen n follow.. pemberi semnagt betul semua tu,..

Nisa Greennnpanda said...

br je nk tnye PM typo ke tue? hehe.. XP

jgn aa stop blogging PM.. sian kat doraemon nie nnti tau~.. >_<

Miss Honeys Hasdi said...

eyp !! jgn kau pikir nak tutup taw ! cepuk kang bru taw.. huhuhu

Rapunzel Cikilolo said...

rilek-rilek sudah... huhu

ShalleyaNna said...

pm kena tag gan si kerchiek at sini http://shalleyanna-yana.blogspot.com/2012/01/contest-hadiah-terindah-dari-siapa.html

Miss Purple Ungu said...

alaa...PM jgn la stop blogging k
nanti x leh baca entry yg jiwang2 lg huhu

Edy Fee said...

jgn tututp la...sama2 meriahkan dunia blog

fierul said...

wahhhh .. jgn la ttp . nty ika tade tmpat nk komen dah . hehe :)

tape pm rehat la dlu . tenangkan fikiran bawa ihlam baru ye ..

yunZatie said...

tez market nmpk

kim heeruul said...

jika itu yg terbaik..terpulang bro.

Selendang Merah said...

PM jgn lah berhenti berblog yew..

I do I need Iman said...

yang ke berapa ne ckp nak berhenti?
hihihi. jgn lah ok :)

anamizu kaito said...

"BERHANTI" <--berhati2 + berhenti ea mksud die?? hehe mcm2 je PM ni la..



cik ana da smpai kat entry ni..
gigih tak cik ana komen entry2 PM :)






luv,
cik ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD