PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Aku Kini Seorang Inspektor Polis

Hai pembaca blog Pm, kemana PM menghilang erk? bercuti? tak la baca tajuk di atas. Aku seorang inpektor polis. yeah akhirnya kini telah menjadi seorang Inspektor polis. Besar dugaan yang tiba selepas ini tapi ini yang terpaksa harungi. Tepat 7 Januari 2012 bertempat di Pusat Latihan Polis , Kuala Lumpur aku telah sah menjadi seorang seorang Inspektor Polis selepas menamatkan latihan Kursus Latihan Inpektor Percubaan selama sembilan bulan. Tahniah Abang.

Kini PM menjadi seorang anak anggota polis berpangkat Sarjan, dan adik kepada seorang abang berpangkat Inpektor. Insyallah Rezeki PM untuk 3 tahun akan datang PM akan memohon untuk menjadi seorang anggota polis. Kenapa tiga tahun? sebab lagi tahun baru akan dibuka permohonan Inspektor polis.


Insyallah dalam 3 tahun PM akan fit kan badan Pm.haha. alhamdulillah semua berjalan lancar, PM pun tak tahu nak tulis apa tentang entri ni sebab da lama tak menulis jadi hilang da skill menulis PM. jom layan gambar dua keping



Gambar pertama, nampak bunga mawar tu?alahai abang, lelaki pun lelaki la , PM tetap nak bagi bunga mawar. hahaha.gambar terakhir tu, Komandan ,ala orang paling besar la pangkat dia kat Pusat latihan Polis Kuala Lumpur, dan dia tu bekas pegawai Abah PM.

Selesai semua aktiviti di sana family PM gi balik hotel je abang tak balik la sebab ada hal lagi, malam tu pi shopping sikit. PM ada belikan something untuk geng FiQ'Ra, tapi tak tahu tercicir di mana balik hotel tengok da takde beg tu dalam tangan PM. Mungkin masa PM asyik beli baju ni
Amacam?smart tak?hahaha ini je la PM nak tulis kat entri ni. Mungkin nanti PM akan berbicara isi isi yang best.ni entri kosong je sekadar berkongsi.sekian

Geng Jom bantu PM klik---> SINI

Ps: korang perasan tak.. PM da kurus sikit.hahaha



THANKS FOR READING ♥ COMMENT

25 bicara cinta:

Ahmad Haziq Azlan said...

abe bakal polis ke?

Ary ariasputera said...

waaa... tahniah...

widiea azira said...

bunga mawar tuh sy dpt pict jer..haha x aci sgt sgt

ouh ni har sy tag awk http://www.blogger.com/profile/07769528478705433980

PutryAin said...

i like hijau.... hihih cntik baju

widiea azira said...

http://widieabudakjahat.blogspot.com/2012/01/blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

Afiq Angah said...

salute la PM..jenayah membawa padah...

HaNiFaH HiDaYaH said...

abg pm.. aumm..

haha.. mesti b'gay aklu abg pm pkai seragam polis kn?? ;)

eh eh..lupa nk ckp hai..

HaNiFaH HiDaYaH said...

*klu

anis said...

cewahhh PM nak jugak jd polis..hehe...

HaNiFaH HiDaYaH said...

hehe.. silap taip lar.. hehe.. ampun2..

nk kata b'gaya lar...

hehe..(malu lar plak..)

Norlida Ramli said...

hehee..
kurusnya pm :) weee ~~~

btl ke nnt nk jd polis jgk?kalo btl,chaiyok2..hehe

Original CikTeddy said...

wah..moga pm trus kurus.. :D
yela,tuk ksihatan..

kakak said...

good luck Tuan~!!!! ;D

ayuna ayuni.. said...

waaa.....family dia polis2 yee....

;)

ascil.punye.lah said...

nak bunga jugak!

izamin said...

tahniah abg PM :)) kini geng gF sudah ada seorang polis :))

Nisa Greennnpanda said...

fuyooo.. gud luck ye PM.. moge dpt jd anggota polis yg plg cool~.. ^_^

..cik gugu.. said...

dpt bc je.. ta dpt loading pic ! waaaaaa ;'(

Miss Purple Ungu said...

tahniah buat abg PM
patut la lama menyepi....

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI said...

bagus2!!! tahniah abg pm! eh slh, abg polis!

ieyza afieyna said...

huhu.. ingt btul2 jdi polis tadi.. bru nk ngort abg polis.. hehe.. hope jdi polis betul2 ye nnti.. :)

syazwiena khan said...

serius lagi tiga tahon ? wahh . kita pon nak jadi polis jugak . cita2 dari sekolah rendah hingga menengah , hingga lah sekarang tga stadi kat u pon . apa2 nanti let me know tooo :)

anamizu kaito said...

wow! abg polis!! smart3!! hehe =P






luv,
cik ana

aNereO UsitHe said...

naj minat sgt nak jd polis... :) tp ketinggian xmemberi keizinan la :)

阿一 said...

COngrats. Nampak best saje jadi polis. Smart gila pakai uniform

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD